DOLAR

32,3400

-0.07%
EURO

34,8790

0.06%
ALTIN(gr)

2.392,77

-0,15%
BİST 100

%
O banka emekli promosyonunda tabuları yıktı! Zirveye oturmak için öyle bir rakam verdi ki: Daha önceki rakamları solda sıfır bıraktı!
  • Finans 365
  • Bankacılık
  • O banka emekli promosyonunda tabuları yıktı! Zirveye oturmak için öyle bir rakam verdi ki: Daha önceki rakamları solda sıfır bıraktı!

O banka emekli promosyonunda tabuları yıktı! Zirveye oturmak için öyle bir rakam verdi ki: Daha önceki rakamları solda sıfır bıraktı!

ABONE OL
27 Ocak 2023 18:00
O banka emekli promosyonunda tabuları yıktı! Zirveye oturmak için öyle bir rakam verdi ki: Daha önceki rakamları solda sıfır bıraktı!
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Zirveye oturmak için öyle bir rakam verdi ki: Daha önceki rakamları solda sıfır bıraktı! O banka emekli promosyonunda tabuları yıktı! Bilindiği gibi Ocak 2023 emekli zammı ve memur zammı ile milyonlarca kişinin geliri açıklandı. Bu anlamda yeni enflasyon verileri de belli oldu. Bunun için ilk enflasyon beklentisi ve tahminleri de Şubat ayı için gelmeye başladı. Enflasyon beklentileri ile ilgili yapılan tahminlerin açıklanması ile birlikte emekli promosyon miktarları da belli olacak. Bu konuda yapılan anketler ve verilere göre tahmini değerler ifade ediliyor. Emekli zammındaki bu büyük artışı hesap eden bankalar, emekli promosyonları yarışında kesenin ağzını açtı. Birçok banka bu yarışa katılarak bir önceki promosyon miktarlarından çok çok yüksek miktarlar belirledi.

Promosyon kampanyasında bazı bankalar özel kampanya seçenekleri sunuyor. Bu seçenekler arsında bankanın sunduğu promosyon yanında başka birin bankaya getirilmesi gibi durumlarda 10 bin TL ek ödeme yapılacağı belirtildi. Aşağıdaki şartları sağlayanlara bu ek ödeme yapılıyor:

· Yeni emekli müşterisi getirilmesi

· Otomatik fatura ödeme talimatı verilmesi

· Özel bankaların ürünlerin kullanılması

· Kredi kartı çıkarılması

Bu ek ödemelerle emekli promosyonu 20 bin TL’yi buluyor. 20 bin TL promosyon için yeni şartları incelerek bankanızla görüşebilirsiniz.

Ziraat Bankası emeklilere promosyon kampanyası sunmaya devam eder iken hesaplamalar yapılmaya başlandı. Geçtiğimiz yıl 5 bin TL ile sınırlı olan promosyon ödemeleri yeni yılla birlikte artışa geçti. 20 bin TL yükseleceği iddia edilirken bu rakamın Şubat ve Mart ayında EYT’lilerin gelmesi ile başlayacağı ön görüler arasında.

Yeni emekli promosyon rakamları yenilenirken hazırlanan banka sunumlarıyla birlikte EYT’liler değil bütün emeklilere imkân sağlanıyor. Promosyon rakamların yükselmesiyle birlikte şartlarda da değişiklik olması bekleniyor.

finans365.com özel haber

En az 10 karakter gerekli
Tüm Yorumlar (1)
  • emekli

    Emekliyim açım aç 2008 den sonra emekli maaşları 3 de 1 düşürüldü yani haklarımız gasp edildi 2000 den önce yüzde 76 olan maaş bağlanma orani yüzde 35 e düşürüldü yani gasp edilen bir haksizlik adaletsizlik var bir de maaşdüşme var tam komedi yüzde 35 de altinda emekli maaşı diye sadaka baglandı o magdurlardan biriyim bu ne demek bilirmisiniz bu benim durumumda olanların maasını acik acik gasp edip açlığa sefalete mahkum etmekdi bunu yaptılar ben açım ac biran önce yapılan bu yanlıs haksiz adaletsizlikden dönmelerini aksi halde sandikda cevap verecegimi bilmelerini isterim sizler bunu yayınlamanızı gercek haber yapmanizi istiyorum algı haberleri artık kimse istemiyor


HIZLI YORUM YAP