DOLAR

32,3299

-0.19%
EURO

34,8514

-0.12%
ALTIN(gr)

2.400,14

0,29%
BİST 100

%
Selçuk Geçer Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında? Selçuk Geçer’in Mesleği Nedir?
  • Finans 365
  • Gündem
  • Selçuk Geçer Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında? Selçuk Geçer’in Mesleği Nedir?

Selçuk Geçer Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında? Selçuk Geçer’in Mesleği Nedir?

ABONE OL
28 Ocak 2023 20:28
Selçuk Geçer Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında? Selçuk Geçer’in Mesleği Nedir?
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Selçuk Geçer, 1972 senesinde Eskişehir’de dünyaya geldi. Lise eğitimini Eskişehir Ahmet Kanatlı Lisesi’nde bitirdi. Selçuk Geçer Gazi Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümü’nü tamamladı. Selçuk Geçer, 3 Mayıs 2009’da evlendi ve iki çocuk babasıdır. Selçuk Geçer, televizyonda tanınan bir ekonomi haber muhabiri, yorumcusu ve analistidir. Bu yüzden pek çok sayıda kanalda yer aldı. 2006 yılında gerçekleştirdiği Mercek Altı Tartışma Programı ile Ziraatçılar Derneği Yılın Ekonomi Muhabiri seçildi. Ocak 2007-Temmuz 2012 tarihleri ​​arasında Kanal 24 TV ekonomi alanında çalıştı.

2012 senesinde bu alandan ayrıldı. Selçuk Geçer, Cem Medya Grubu Genel Yayın Yönetmenliği görevini devraldı. Türkiye’nin çok tanınan işletme ve kurumlarına marka ve iletişim danışmanlığı hizmetleri sunmaktadır. Ekonomi haberciliği, medya ilişkileri ve haber sunumu öncelikli işleridir. Medya Sektöründe Ekonomi Birimlerini yöneterek uzun yıllar geçirdi.

Selçuk Geçer Nereli Ve Kaç yaşında?

Selçuk Geçer, 1972’de Eskişehir’de dünyaya gözlerini açtı. Ahmet Kanatlı Lisesi’nde okudu. Daha sonra Gazi Üniversitesi’nde Kamu Yönetimi bölümünü tamamladı. Selçuk Geçer 51 yaşındadır. Eskişehir doğumlu Geçer, üç çocuk sahibidir. Bunun yanı sıra Selçuk Geçer, dolar ile ilgili yaptığı açıklamalarla zaman zaman en çok dikkat çeken isimler arasındadır.

Selçuk Geçer’in Mesleği Nedir?

Selçuk Geçer pek çok alanda; işletme, markalaşma ve iletişim konusunda yer almaktadır. Ayrıca medya ilişkileri, haber muhabirliği alanlarında da deneyim sahibidir. Çeşitli radyo programları ve haber kuruluşlarında Selçuk Geçer yorumcu-analist olarak çalışmaktadır.

finans365.com özel içerik

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP