İslam Memiş Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında? İslam Memiş Mesleği, Ne İş Yapıyor?
  • Finans 365
  • Altın
  • İslam Memiş Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında? İslam Memiş Mesleği, Ne İş Yapıyor?

İslam Memiş Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında? İslam Memiş Mesleği, Ne İş Yapıyor?

ABONE OL
28 Ocak 2023 19:35
İslam Memiş Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında? İslam Memiş Mesleği, Ne İş Yapıyor?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İslam Memiş; iş adamı, ekonomist, altın ve para piyasalarında uzman köşe yazarı ve ekonomik programların sunuculuğu yapmaktadır. 1980 yılında İstanbul’da doğdu. Aslen Ordulu’dur. İlk, orta ve lise eğitimini tamamladıktan sonra Erzurum Üniversitesi’nde İşletme bölümünü bitirdi. İslam Memiş ekonomik analizini Anadolu Ajansı’na sunmuştur. Kuyumculuk alanında da faaliyet gösteren ve perakende mağazaları yöneten Memiş, çeşitli televizyon kanalları aracılığıyla da piyasa analizlerini gerçekleştiriyor. İslam Memiş evli ve iki çocuk sahibidir.

İslam Memiş Nereli Ve Kaç Yaşında?

İslam Memiş’in altın ve Türkiye ekonomisi ile ilgili sık sık gündeme gelen yorumları yatırımcıların ilgisini çekerek kendinden söz ettirmeyi başaran bir analist uzmanıdır. Youtube kanalında yaptığı analizlerle de tanınan ve Ordu’lu olan İslam Memiş 43 yaşında uzman bir iş adamıdır. Anadolu Ajansı’na ekonomik analizler hazırlayan İslam Memiş, kuyumculuk alanında başarıyla faaliyet gösteriyor ve aynı zamanda perakende mağazası da işletiyor. Bunlar dışında, her yatırımcının güvenini kazanarak İslam Memiş analizlerinde başarılar elde etmeye devam ediyor.

İslam Memiş’in Mesleği Nedir?

İslam Memiş, kişisel sosyal medya sayfasında yaptığı finansal analizlerle adından söz ettirmeyi başaran bir iş adamıdır. Döviz A.Ş. Kuyumculuk ve Altın Hizmetleri adlı bir şirket işletmektedir. İslam Memiş Ticaret Bakanlığı ve Adalet Bakanlığı’nda uzman olarak mesleğini icra ediyor. Altın ve para piyasalarında uzman olan İslam Memiş aynı zamanda çeşitli televizyon programlarını da analizler gerçekleştirmektedir. Evli olan İslam Memiş, iki kız çocuğu babasıdır.

finans365.com özel içerik

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP