PTT Kredisi Nedir, Nasıl Başvuru Yapılır? PTT Ne Kadar Kredi Veriyor?
  • Finans 365
  • Kredi
  • PTT Kredisi Nedir, Nasıl Başvuru Yapılır? PTT Ne Kadar Kredi Veriyor?

PTT Kredisi Nedir, Nasıl Başvuru Yapılır? PTT Ne Kadar Kredi Veriyor?

ABONE OL
4 Şubat 2023 21:26
PTT Kredisi Nedir, Nasıl Başvuru Yapılır? PTT Ne Kadar Kredi Veriyor?
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Emekli iseniz ve ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak istiyorsanız PTT yardımı ile kredi kullanabilirsiniz. PTT ile anlaşmalı bankalarda uygun faiz oranlarıyla kredi sahibi olabilirsiniz. Başvurunuz ilgili bankaya iletilir ve banka tarafından değerlendirilir. PTT aracılığı ile ihtiyaç kredisi çekmek ve maaş almak isteyen emekliler için PTT aracılık yapmaktadır. Bir PTT şubesinde sözleşme imzaladıktan ve banka kredi talebinizi onayladıktan sonra paranızı hemen çekebilirsiniz.

Nasıl Başvuru Yapılır?

PTT ihtiyaç kredisi kullanan birçok kişi şubeye, bankaya gitmeden yapılan başvurularda SMS hizmetinin verilip verilmediğini merak ediyor. Emekliler ve PTT çalışanları, her iki gruba da hizmet veren PTT Bank’ın sunduğu SMS hizmeti ile anında ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunabiliyor. Mevcut ortamda, emekliler de nakit gereksinimlerindeki keskin artıştan etkileniyor. PTT ihtiyaç kredisi başvuruları artık SMS ile yapılabiliyor ve bu da sıra beklemek istemeyenler için uygun bir seçenek haline gelmektedir.

Ne Kadar Kredi Veriliyor?

PTT ihtiyaç kredisi başvurularında en uygun faiz oranları Aktifbank’ta. Bu nedenle çok sayıda emekli Aktifbank üzerinden PTT ihtiyaç kredisi başvurabilir. 2023 yılı Ocak ayı itibari ile PTT ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunan geri ödeme faizi, çekim tutarı ve geri ödeme şekline göre değişmektedir. 2023 yılında PTT ihtiyaç kredisi yenileyen emekli ve PTT çalışanlarına %4,19’dan başlayan faiz oranı ile 36 ay taksitli ve tutarlarda kredi kullandırılmaktadır. Ocak 2023’te PTT kredisi almak isteyenlere 50.000 TL’ye varan kredi imkanı sunulmaktadır.

finans365.com özel içerik

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP