DOLAR

32,3400

-0.07%
EURO

34,8790

0.06%
ALTIN(gr)

2.392,77

-0,15%
BİST 100

%
Yapı Kredi Bankasında Fırsat Bu Fırsat! Bu Kampanyayla Hem Fatura Ödeyin Hem de Kazanın
  • Finans 365
  • Gündem
  • Yapı Kredi Bankasında Fırsat Bu Fırsat! Bu Kampanyayla Hem Fatura Ödeyin Hem de Kazanın

Yapı Kredi Bankasında Fırsat Bu Fırsat! Bu Kampanyayla Hem Fatura Ödeyin Hem de Kazanın

ABONE OL
4 Şubat 2023 21:31
Yapı Kredi Bankasında Fırsat Bu Fırsat! Bu Kampanyayla Hem Fatura Ödeyin Hem de Kazanın
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Yapı Kredi bankası kış ayına özel bir kampanya gerçekleştirdi. Ekonominin oldukça orunlu olmuş olduğu bu günlerde Yapı Kredi bankası şimdi de kış ayına özel olacak şekilde bir kampanya ile beraber müşterilerine geldi.
Havaların son günlerde oldukça soğumuş olması ile birlikte fiyatlarda belirli ve gözle görülen bir artış gösteren elektrik tüketimi ve doğalgaz tüketimine özel olmak üzere Yapı Kredi Bankası bir kampanya ile beraber geldi. Ülkemiz içerisinde hayat pahalılığının yaşanıyor olması tüm vatandaşları ekonomik durumda vurmuş halde yer alıyor. Bu hayat pahalılığının ve ekonomik bazda yer alan sıkıntıların üzerine olmak üzere vatandaşların omzundan yüklerinin alınması amacı ile bankaların düzenlemiş olduğu kampanyaların ardı arkası da artık kesilmiyor. Bakalar vatandaşların rahatlamaları için çalışıyor. Kış ayları için düzenlenmiş olan kampanyadaysa Yapı Kredi bankası geçmiş olduğumuz günler içinde son noktayı koydu. Doğalgaz faturaları, elektrik faturaları ve su faturalarında otomatik talimat verilmesinin ardında destek ödemeleri de müşterilere verilmiş olacak.

Yapı Kredi Bankasından Faturasını Getiren Tüm Vatandaşlara Toplamda 150 TL Destek Ödemesi!

Hayat pahalılığı ve enflasyonun yükselmiş olması ile birlikte tüm vatandaşlar için gerçekleştirilecek olan destek kampanyaları hızlarını kesmiyor. Kış aylarının gelmiş olması ile beraber vatandaşlar ekonomik sıkıntılardan daha da fazla etkilenmeye başladı. Bu aylar ile beraber bir artış gösteren faturalar bazında beklenen kampanya Yapı Kredi bankasından geldi.

Ocak ayı sonunda gelen tüm faturalar tüm vatandaşların belini büktü. Bankalardan gelen son noktayı da Yapı Kredi bankası koydu. Müşterilere özel duyurulmuş olan kampanya bazında Yapı Kredi bankası müjdeyi verdi. Yapılan kampanyanın bazında bir yandan faturalar ödenirken bir diğer yandan da ödeme desteğinin alınabilmesi mümkün olacak.

Yapı Kredi bankasında müşteriler ve vatandaşlar bir yandan faturaları öderken bir diğer yandan da destek ödemelerini alabilecek. Yani bir yandan öderken bir yandan da kazanılacak. Bu kampanyaya dair olan tüm resmi durumlar ise Yapı Kredi bankasının internet sayfası üzerinden yapılarak, gün yüzüne çıkarıldı.

Yapı Kredi Bankasından Toplamda 150 TL Kazanma Şansı!

Yapı Kredi Bankası’nın yapmış olduğu duyuru baza alınmış olduğu durumda 3 adet fatura Yapı Kredi bankası bazında otomatik talimat verilmesi gerekiyor. Verilen bu otomatik talimatlardan hemen sonra ise 100 TL kazanma şansı da elde edilmiş olacak.

Yapı Kredi bankasının resmi sitesinden yapmış olduğu açıklamalar içerisinde yer alan detaylara göre 11 Ocak 2023 tarihi ile 10 Şubat 2023 tarihleri aralığında verilecek olan 3 adet yeni otomatik fatura talimatı ile beraber kampanyadan yararlanabilme hakkı kazanılmış olacak. Bir diğer durumda ise kredi kartı ile beraber toplamda 3 adet yeni talimat verilmiş olması durumunda da 100 TL ödemeye ek olarak ekstradan 50 TL daha kazanılıp, toplamda da 150 TL puana sahip olmak oldukça mümkün olan bir durum oluyor. Bu fırsatlardan yararlanabilmek için ise Yapı Kredi Bankası üzerinde bir hesap ve kredi kartına sahip olmak gerekiyor.

Peki Belirtilmiş Olan Bu Otomatik Ödeme Talimatı Nasıl Verilecek?

Kampanyadan müşterilerin faydalanabilmesi için otomatik ödeme talimatını mobil uygulamalar üzerinden verebilmek mümkün olacak. Otomatik ödeme talimatları şubelere gidilmeye gerek kalmadan kolaylıkla uygulama üzerinden tamamlanabilen bir işlem olacak.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP