DOLAR

32,3400

-0.07%
EURO

34,8790

0.06%
ALTIN(gr)

2.392,77

-0,15%
BİST 100

%
0.48-0,85 ve 0,98 faizlerle kredi veriliyor mu bankalardan resmî açıklama var! İNG ve Finansbank veriyor mu?
  • Finans 365
  • Bankacılık
  • 0.48-0,85 ve 0,98 faizlerle kredi veriliyor mu bankalardan resmî açıklama var! İNG ve Finansbank veriyor mu?

0.48-0,85 ve 0,98 faizlerle kredi veriliyor mu bankalardan resmî açıklama var! İNG ve Finansbank veriyor mu?

ABONE OL
7 Şubat 2023 09:52
0.48-0,85 ve 0,98 faizlerle kredi veriliyor mu bankalardan resmî açıklama var! İNG ve Finansbank veriyor mu?
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Ülkemiz zor zamanlardan geçerken bankalarda hazırladıkları yeni kredi paketleriyle acil paraya gereksinimi olan kimselere yardımcı olmaya devam ediyor. Neredeyse her ay yeni bir kredi paketi ihtiyaç sahiplerine sunuluyor diyebiliriz. Kredi paketlerinin düşük faiz oranlarına sahip olması vasıtası ile çekilen borcu geri ödemesi son derece basit oluyor. Uzun vade süreleri de aylık ödemeleri düşürdüğü için vatandaşlar bütçeleri sarsılmadan kredi borçlarını ödeyebiliyorlar. Sosyal medyaya baktığımızda da insanların kredi paketlerini son derece olumlu karşıladığını söylemek mümkün! İhtiyaç sahibi binlerce kişi çıkacak yeni paketleri merakla bekliyorlar. Önümüzde ki aylarda da bankaların yeni paketlerle geleceği ön görü ediliyor.

Kamu Bankalarından Açıklama

Bu ay kamu bankaları yeni paketleriyle ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürmeyi başardı. 0.48 gibi son derece düşük faiz civarlarına sahip paketler büyük talep gördü. 10.000 TL ye kadar kredi limiti bulunana bu paketlere mobil bankacılık ve internet bankacılığı üzerinden müracaat imkânı getirilmesi de talebin yoğun olmasında etkili oldu.

Kişiler banka şubelerine gitmeye lüzum olmadan süratlice kredilere başvurabildiler. Bankalarda kredi notu yüksek olan kimselere aynı gün içerisinde geri döndü ve hesaplarına kredilerini yatırdı. Bazı bankalar ağustos sonuna kadar kredi vermeye devam edeceklerini duyurdular. Eğer nakit ihtiyacınız varsa bu paketlere göz atmanızı öneririz.

İNG ve Finansbank’ta Kampanyalarını Açıkladı

Kamu bankalarının yanı sıra Türkiye’nin köklü özel bankalarından olan İNG ve Finansbank yeni paketlerini duyurdu. Her ne kadar duyurulan paketlerin faizleri kamu bankalarına göre daha yüksek olsa da kredi limitlerinin yüksek olması bu bankaların duyurdukları kredileri cazip duruma getiren neden oldu.

finans365.com özel haber

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP