DOLAR

32,3400

-0.07%
EURO

34,8790

0.06%
ALTIN(gr)

2.392,77

-0,15%
BİST 100

%
Ayın 13’ü Pazartesi günü hesaplara ödemeler yatıyor! İBAN numarası üzerinden kontrol ederek 12.500 TL alabileceksiniz
  • Finans 365
  • Gündem
  • Ayın 13’ü Pazartesi günü hesaplara ödemeler yatıyor! İBAN numarası üzerinden kontrol ederek 12.500 TL alabileceksiniz

Ayın 13’ü Pazartesi günü hesaplara ödemeler yatıyor! İBAN numarası üzerinden kontrol ederek 12.500 TL alabileceksiniz

ABONE OL
8 Şubat 2023 09:52
Ayın 13’ü Pazartesi günü hesaplara ödemeler yatıyor! İBAN numarası üzerinden kontrol ederek 12.500 TL alabileceksiniz
1

BEĞENDİM

ABONE OL

İBAN numarası üzerinden kontrol ederek 12.500 TL alabileceksiniz. Ayın 13’ü Pazartesi günü hesaplara ödemeler yatıyor! Ödemeler yatmaya başladı bile, herkes 12.500 TL veriliyor. Vatandaşlar bayram ediyor. IBAN numarası üzerinden işlemlerinizi anında denetim edin ve paranızı almaya gidin. Ayın 13’ü Pazartesi günü hesaplara ödemeler yapılacak. Ziraat Bankası bağlamında yürütülen kampanya olanaklarının ileriki zamanlarda artırılması bekleniyor. Avantajlarla dolu bir hizmet olanağından faydalanma fırsatlarına sahip olmak istiyorsanız 12500 TL tutarında bir destek ödemesinin yapılması bekleniyor. Destek ödemelerinin şimdilerde ayrıcalıklı olanaklar dahilinde vatandaşlara sunulması kişileri heyecanlandıran en mühim ilerlemeler arasında bulunuyor. Tam da bu noktada 12 bin 500 TL ödeme bağlamında kesinlikle zamanlamaya ilgi etmek durumundasınız!

13’ünde Yatmaya Başlayacak!

Ayın 13’ü Pazartesi günü başlayacak olan destek ödemelerini denetim etmek istiyorsanız anında IBAN üzerinden sorgulama yapın! IBAN numarası üzerinden sorgulama yaparak işlemlerinizi süratli bir şekilde gerçekleştirebilir ve üzerinizde para olup olmadığını öğrenebilirsiniz. Bankalar sunmuş bulunduğu avantajlı kampanya olanaklarına her geride bıraktığımız gün bir yenisini ekliyor.

Hemen Kontrol Etmenizde Fayda Var

Hesaplarınızı derhal kontrol edin, ödemeler başladı bile! Vatandaşlar havaya uçuyor, havadan 12500 TL geliyor! Vatandaşların hesaplarına kefilsiz, şartsız olarak 12.500 TL yatırılıyor. İhtiyaç kredisi olanaklarının gelecek günlerde genişletilerek 15.000 TL tutarına yükseltilmesi beklenen en önemli gelişmelerden biri olarak kabul ediliyor. Böylelikle kişiler her açıdan ayrıcalıklı ve fırsatlarla dolu bir destek ödemesi kampanyasından faydalanmış olacaklar.
Günümüzde her geçen gün adından sıklıkla söz ettiren bankalar bu aşamada sizlere en iyiyi sunmayı başarıyor. Böylelikle her açıdan sizlere en iyi hizmet kredisi hizmetlerini sunmayı başarıyor. Bankaların sunmuş olduğu olanakların gelecek günlerde artırılması ve geliştirilmesi beklenen en önemli gelişmeler arasında bulunuyor.

finans365.com özel haber

En az 10 karakter gerekli
Tüm Yorumlar (2)
  • Musa

    Bankalar avukatlik icralik olan emeklilier bizlere de bir kampanya yapsanız olmazmi bir sefere mahsus saygilar

  • Vahapsalman

    Sayın cumhurbaşkanımız ben malatyadan yazıyorum ben deprem magduruyum yardım yapılmasını istiyorum saygılar imla


HIZLI YORUM YAP