İslam Memiş’ten altında zirve müjdesi verdi! Altını olan bu tarihte servet sahibi yapacak!
  • Finans 365
  • Altın
  • İslam Memiş’ten altında zirve müjdesi verdi! Altını olan bu tarihte servet sahibi yapacak!

İslam Memiş’ten altında zirve müjdesi verdi! Altını olan bu tarihte servet sahibi yapacak!

ABONE OL
9 Şubat 2023 10:02
İslam Memiş’ten altında zirve müjdesi verdi! Altını olan bu tarihte servet sahibi yapacak!
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Altını olan bu tarihte servet sahibi yapacak! İslam Memiş’ten altında zirve müjdesi verdi! Ekonomi dünyadaki gelişmelerden etkilenmektedir. Ukrayna – Rusya savaşı başta olmak üzere olumsuz haller dünya genelinde bir kriz başlatabilir. Piyasada ciddi bir artışın olması yatırımcıları alarma geçirdi. Altın ve doların yükselmeye devam etmesi bekleniyor. Yükselişte olan altının bu tür devam edip etmeyeceği merak konusudur. İşte altın konusu ile ilgili en çok merak edilen suallere dair ayrıntıların tamamı!

Altında Zirve Oranı

Her vakit güvenilir yatırım limanı olarak görülen altının nasıl bir seyir izleyeceği insanların merakını cezb ediyor. Elinde altını bulunanlar piyasayı okumaya çalışarak yatırımlarını tutmaları mı yoksa elden çıkarmaları mı gerekliliğini hesaplıyor. Altın uzmanı Memiş bu noktada önemli çıkarımlar yaptı. Altının pik yapacağını ifade eden ekonomist, tarih sunarak ikaz yaptı. Yatırımcılar bu ikazları göz önünde tutmalı. Buna göre altında zirve Temmuz ayı olacak. Bundan dolayıdır ki altın konusu ile ilgili karar veremeden evvelce kapsamlı bir inceleme yapılması gerekiyor

Altın İçin İzlenecek Yol

Altın alabilmek isteyenler bağlamında fırsat ayının nisan bulunduğu ünlü pazar uzmanınca açıklanmıştı. Yükselişler mayıs ayı itibariyle başlamış ve zirveyi temmuz ayında görmüştür. Yaptığı başka değerlendirmelere bakıldığında gram altının geri çekilmelerden etkilenmesi çok sınırlı olacak. Yani altında ciddi bir düşüş beklenmiyor. Bunun yanı sıra yatırım yapacaklar makas Aralıkları noktasına ilgi göstermeli.

Yıllardır güvenilir liman olarak görülen altına olan talebin yükselmesi şu zamanlarda beklenilen bir durum. Bu da orta ve uzun vadeli yatırımcıların yüzünü güldürecek bir haber. Ekonomik koşulların bu şekilde devam etmesi halinde altının daha da yükselmesi bir sürpriz olmayacak. Bu kritik değerlendirmeler yatırımcıların ilgisini çekti. Altında nasıl bir yol izleneceği tahminler tarafında belirlenebilir.

finans365.com özel haber

En az 10 karakter gerekli
Tüm Yorumlar (2)


HIZLI YORUM YAP