DOLAR

32,3400

-0.07%
EURO

34,8790

0.06%
ALTIN(gr)

2.392,77

-0,15%
BİST 100

%
Denizbank, QNB Finansbank ve İNG bank, borçlarınızı üstlenecek! Borç kapatma desteğinin ayrıntıları açıklandı!
  • Finans 365
  • Bankacılık
  • Denizbank, QNB Finansbank ve İNG bank, borçlarınızı üstlenecek! Borç kapatma desteğinin ayrıntıları açıklandı!

Denizbank, QNB Finansbank ve İNG bank, borçlarınızı üstlenecek! Borç kapatma desteğinin ayrıntıları açıklandı!

ABONE OL
10 Şubat 2023 09:58
Denizbank, QNB Finansbank ve İNG bank, borçlarınızı üstlenecek! Borç kapatma desteğinin ayrıntıları açıklandı!
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Borç kapatma desteğinin ayrıntıları açıklandı! Denizbank, QNB Finansbank ve İNG bank, borçlarınızı üstlenecek! Borçları nasıl ödeyeceğini düşünenlere müjde! Borçları nasıl ödeyeceğinizi düşünmek tarih oldu. Borçlarından dolayı korkanlar için QNB Finansbank’ tan büyük fırsat! QNB Finansbank kredi borcunu Kredi Desteği ile ödemek isteyenler için uygun faiz oranları sunuyor. Esnek ödeme koşullarıyla %1,69’ tan başlayan faiz imkânından yararlanarak borçlarınızı rahat bir şekilde ödeyebileceksiniz! Tüm vatandaşların yararlanabileceği bu destek kredisiyle artık rahat bir nefes almak mümkün!

Borç Kredi Desteğine Nasıl Başvurulur?

Birden fazla başvuru seçeneği bulunan destek kredisinde isteyen tüm vatandaşlar bankaların herhangi bir şubesine giderek müşteri temsilcilerinden yardım alabilirler. Oradaki görevliler form doldurmanızı isteyerek başvuru yapmanı sağlayacaklardır. Bunun dışında ön başvuru için 5030’a Türkiye Cumhuriyeti kimlik numaranızı SMS olarak gönderdiğinizde borç kredi desteği için talep oluşturmuş olacaksınız. Fakat ardından tekrardan QNB Finansbank’ın herhangi bir şubesine gitmeniz gerekecek. Gittiğinizde asıl başvurunuzu tamamlamış olacaksınız.

ING Bank Borç Kapatma Kredisi 2023

Yeni seneye girilmesi ile eş güdümlü emeklilere yönelik geliştirmiş bulunduğu kampanyalar ile adından söz ettirmeyi başaran ING Bank, bu sefer de kredi ve kredi kartı borçları yüzünden mağduriyet yaşam sürdüren vatandaşlara destek olacağını açıkladı. Banka borçlarını tek bir çatıda toplanmasına imkân gerçekleştiren ING borç kapatma kredisine yönelik ÖRNEK hesaplama tablosu, şu şekilde yayınlandı:

ING
Toplam Maliyet
15.453 TL
Faiz Oranı
%2,04
Yıllık maliyet oranı %35,81
Aylık Taksit
428 TL

Denizbank Borç Kapatma Kredisi 2023

Denizbank da yeni dönemde borçları sebebi ile mağduriyet yaşam sürdüren vatandaşlara destek olacağını aktaran bankalardan biri oldu. Banka, söz hususu hizmeti amacıyla örnek hesaplama tablosunu şu şekilde yayınladı:

DenizBank
Toplam Maliyet
12.505 TL
Faiz Oranı
%0,99
Yıllık maliyet oranı %16,33
Aylık Taksit
346 TL

finans365.com özel haber

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP