1003 belediyeden 85 milyona para yardımı! Yüzleri güldürecek jest ödemesi için start verildi!

1003 belediyeden 85 milyona para yardımı! Yüzleri güldürecek jest ödemesi için start verildi!

ABONE OL
12 Şubat 2023 00:17
1003 belediyeden 85 milyona para yardımı! Yüzleri güldürecek jest ödemesi için start verildi!
1

BEĞENDİM

ABONE OL

1003 belediyeden 85 milyona para yardımı. Yüzleri güldürecek jest ödemeleri için start verildi.  Belediye bayram paraları başvuru ve sorgulamalarınızı belediyenize ait olan internet sitesi üzerinden yapabilirsiniz. Belediyenize bayram parası için başvurunuzu gerçekleştirmeden önce karşılamak zorunda olduğunuz şartları sizin için yazalım.

Bayram Parası İçin Gereken Şartlar

Dul aylığı alan kişiler,
Emekli aylığı alan kişiler,
Yetim aylığı alan kişiler,
Malulen emekli olan kişiler,
Belediyeden emekli olan kişiler.
Eğer sizde yukarıda yazmış olduğumuz şartları kapsıyorsanız belediyenizden ve e-devlet üzerinden bayram parası için başvuruda bulunabilirsiniz. Şimdi sizi direkt bayram parası başvuru yapabileceğiniz site ve adreslere yönlendirelim.

Belediye Bayram Parası Başvuru

Yukarıda belirttiğimiz gibi eğer ki belediyeniz üzerinden başvuru yapmak istiyorsanız yakınınızda bulanan belediye binanıza giderek para başvurusu yapabilir ya da belediyenize ait olan internet sitesinden de başvuru sağlayabilirsiniz. Belediyeniz haricinde eğer isterseniz başvurunuzu e-devlet üzerinden yapmakta mümkün.
E-devlet sitesi üzerinden https://acikkapi.gov.tr/ adresine giriş yaparak başvurunuzu yapabilirsiniz. Ancak uyarmakta fayda var e-devlet ve belediye arasında ki başvuru şartları değişiklik gösterebilir. Şimdi gelelim bayram parası sorgulama işlemine. Detayları aşağıda bulabilirsiniz.

Belediye Bayram Parası Sorgulama

Bayram parası başvurunuzu eğer belediyeniz veya belediyenize ait olan internet sitesinden yaptıysanız, sorgulamanızı aynı şekilde belediyenize ait olan internet sitesinden veya belediye binanızdan para sorgulama işlemini yapabilirsiniz. Bayram para başvurunuzu e-devlet üzerinden yaptıysanız aynı şekilde sistem üzerinden https://acikkapi.gov.tr/ adresine ulaşarak sorgulama işleminizi tamamlayabilirsiniz.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP