DOLAR

32,3400

-0.07%
EURO

34,8790

0.06%
ALTIN(gr)

2.392,77

-0,15%
BİST 100

%
PTT emekliye ve çalışanlara 11.111 TL ödeme veriyor!

PTT emekliye ve çalışanlara 11.111 TL ödeme veriyor!

ABONE OL
17 Şubat 2023 10:09
PTT emekliye ve çalışanlara 11.111 TL ödeme veriyor!
1

BEĞENDİM

ABONE OL

PTT’den emekliye ve çalışanlara özel 11.111 TL ödeme fırsatı! PTT kefilsiz, şartsız! Çalışanlara ve emekliklere özel görülmemiş bir kredi kampanyasını sunuyor. Peki, PTT’nin bu kampanyasından nasıl yararlanılır? Kampanya kapsamında ödemeler nasıl yapılıyor? İşte bu ve aynısı suallere dair bütün ayrıntılar! Günümüzde geçim amacıyla alınan maaş birtakım hallerde yeterli gelmiyor olabilir. Genellikle emekli olup çalışmayan şahıslar söz hususu olduğunda bu hal daha da güçlenmektedir. Çalışanlar söz hususu olduğunda belli şartlar gözetildiği vakit ödeme alma şansları vardır. Tam bu noktada PTT Emekliye ve çalışanlara tam olarak 11.111 TL ödeme vermektedir. Üstelik bunun amacıyla evrak vs de gerekmiyor!

PTT 11.111 TL Krediyi Nasıl Alırım?

Özellikle kredi kullanmak isteyen birçok kişi için bu durum oldukça avantajlıdır. Çünkü kredi kullanımında ortaya çıkan kredi notu son derece elzem olmaktadır. Bu nedenle de çoğu kişi kredi alamamaktadır. Fakat PTT, kredi notuna bakmaksızın emekli ve çalışanlara ödeme yapıyor. Aynı zamanda PTT üzerinden kredi alınacağı zaman da herhangi bir şart ve kefil aranmamaktadır. Böylece seri bir şekilde kredi başvurusunu da yapabiliyorsunuz? Bu noktada akıllara PTT 11.111 TL kredi için ödemenin nasıl alındığı sorusu da gelmektedir. İşte detaylar!

PTT 11.111 TL Krediyi Nasıl Veriyor?

PTT Emekliye ve çalışanına 11.111 TL ödemeyi nasıl veriyor? PTT bu krediyi kullanıcılarına Aktifbank üzerinden sunulmaktadır. Aktifbank için internet veya telefon ile iletişime geçebilirsiniz. Herhangi bir şekilde bankaya gitmeye gerek kalmadan evinizden kredi istemi yapabilirsiniz. Kredi alındığı takdirde banka 36 ay kadar vade yapmaktadır. Aynı zamanda ilk taksit ödemesini de 3 ay geciktirmeli ödeyebilirsiniz. Tüm bu etkenler şartsız ve kefilsiz olması ile oldukça kolay olmaktadır.

Elbette ki ödeme kolaylığı sayesinde de kişiler son derece kolay şekilde kredi çekerken, sıkıntı yaşamaz. İnternet üzerinden araştırma yaparak kredi işlemlerinizi başlatabilirsiniz. Bu sayede de 11.111 TL ödeme alabilirsiniz. Böylece nakit ihtiyacınıza etkili bir düzeyde çözüm bulmak konusunda son derece pratik bir çözüme de sahip olursunuz!

finans365.com özel haber

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP