DOLAR

32,2755

0.1%
EURO

34,7779

0%
ALTIN(gr)

2.407,71

-0,05%
BİST 100

%
32 günlük faizlere yüksek kar bombası! Birikimi olanlar paraya para demeyecek! Ek aylık 13.493 TL kazanın!
  • Finans 365
  • Bankacılık
  • 32 günlük faizlere yüksek kar bombası! Birikimi olanlar paraya para demeyecek! Ek aylık 13.493 TL kazanın!

32 günlük faizlere yüksek kar bombası! Birikimi olanlar paraya para demeyecek! Ek aylık 13.493 TL kazanın!

ABONE OL
17 Şubat 2023 23:47
32 günlük faizlere yüksek kar bombası! Birikimi olanlar paraya para demeyecek! Ek aylık 13.493 TL kazanın!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ek aylık 13.493 TL kazanın! 32 günlük faizlere yüksek kar bombası! Birikimi olanlar paraya para demeyecek! Birikimi olan vatandaşları sevindiren haber! Bankalar bu vatandaşlar bağlamında yeni bir kampanya hazırladı. Buna göre yüksek faiz oranları ile paralarını değerlendirebilecekler. Yapılması gereken tek şey bankada hesap açmak! Ardından paranız durdukça değerlenecek. Nasıl olduğunu merak ediyorsanız haberin devamını okuyun. 32 günlük vadeli mevduat oranları hesaplandı. Bankaların % kaç faizle birikimleri destekleyecekleri belirlendi. Rakamlar son zamanlara göre iç açıcı. Böylece vatandaşın ihtiyaçlarının fazlasıyla karşılanması hedefleniyor. Parasını yastık altında değil de bankada gizlemek isteyen şahıslar amacıyla kusursuz bir fırsat. En yüksek faiz oranında paranızı değerlendirebilirsiniz.

Yüksek Faiz Oranıyla Mevduat Hesabı

Birikimi olan vatandaşlar parasını nereye yatıracaklarını hesaplamaktadır. Her bankanın ayrı kampanyaları ve faiz oranları bulunmaktadır. Mevduat hesabı söz hususu olduğunda daha dikkatli davranmak gerektiğinden bankalar kampanyalara 1 sene süresince yine etmektedir. Böylece müşterileri kendilerine çekmeyi başarmaktadır. Fakat birtakım bankalar bu hususta daha çok tercih edilmektedir.

Bir bankayı başkasından daha öne çıkaran şey mevduat faizinin yüksek olmasıdır. Yapılan incelemelere göre en yüksek faizi veren banka Alternatif Bank’tır. Banka müşterilerine senelik %25 oranında faiz olanağı sunmaktadır. Böylece birikiminiz ne kadar çoksa aylık karınız da o kadar yüksek olmaktadır. Hemen anında benzer faiz oranıyla onu Burgan Bank takip etmektedir. Sonrasında N KOLAY Bono %27 faiz oranıyla en çok tercih edilen başka bankadır.

32 Günlük Vadeli Mevduat Hesabı

Bankaların faiz oranları gittikçe düşse de piyasayı canlandırıcı niteliktedir. Aylık kazançlar hesaplandığında paranızı yastık altında saklamak istemeyeceksiniz. Bu durumda yapılan en büyük yatırım şekli bir mevduat hesabında paranızı saklamak olacak. Yapmanız gereken tek şey kimliğinizle beraber faiz oranını beğendiğiniz bankanın şubesine gitmek ve bir mevduat hesabı açtırmak. Paranız bir yıl içinde kendini katlayacak.

Özellikle kur korumalı mevduatın da yaygınlaşması sonrasında banka faizlerinin de çok daha avantajlı bir hale geldiğini biliyoruz. Bundan dolayı son zamanlarda pek çok farklı yatırımcının parasını bankalara yatırdığı biliniyor. Bu da oldukça önemli bir kazanımı mümkün kılıyor!

32 Gün Vadeli 600.000 TL Mevduat

Aktif Bank
N Kolay Bono
Vade Sonu Net Bakiye
613.493 TL
Yıllık Faiz Oranı
%27,00
Net Kazanç
13.493 TL

finans365.com özel haber

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP