DOLAR

32,2053

-0.22%
EURO

35,1156

-0.22%
ALTIN(gr)

2.498,17

1,32%
BİST 100

%
O milletvekilinden açıklama geldi! Sıfır otomobilde ÖTV’nin kaldırılmasına ilişkin sıcak gelişme
  • Finans 365
  • Gündem
  • O milletvekilinden açıklama geldi! Sıfır otomobilde ÖTV’nin kaldırılmasına ilişkin sıcak gelişme

O milletvekilinden açıklama geldi! Sıfır otomobilde ÖTV’nin kaldırılmasına ilişkin sıcak gelişme

ABONE OL
19 Şubat 2023 17:13
O milletvekilinden açıklama geldi! Sıfır otomobilde ÖTV’nin kaldırılmasına ilişkin sıcak gelişme
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sıfır otomobilde ÖTV’nin kaldırılmasına ilişkin sıcak gelişme… O milletvekilinden açıklama geldi! Türkiye’de milyonlarca vatandaş ÖTV indirimini bekliyor. Artan sıfır araç ve ikinci el araç fiyatlarının artması nedeniyle vatandaşlar otomobil bulmakta zorlanıyor. ÖTV’siz araç satışının seçim öncesinde gündeme geleceği bekleniyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ÖTV konusunda Nurettin Nebati ile görüştürme gerçekleştireceği düşünülüyor. Seçim öncesinde araçlarda ÖTV indiriminin de geleceği düşünülüyor. Otomotiv sektöründen ÖTV indirimiyle canlanacağı bekleniyor. ÖTV sıfırlamanın ise Mart tarihinde olacak düşünülüyor. Konunun yakın zamanda tekrar gündeme geleceği kulisler tarafından aktarılıyor.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu özelinde oluşturulan bildirimde ÖTV indirimi sözü verilmişti. 2023 Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde iktidara gelme hallerinde ikinci el otomobil fiyatına sıfır otomobil satışını yapacaklarını bildiren Kemal Kılıçdaroğlu’nun sonrasında bir bildirimde CHP Milletvekili’nden geldi.

Araçlarda ÖTV indirimi ile alakalı ilerlemeler vatandaşlar doğrultusundan yakından takip edilirken CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun açıklamasının sonrasında bir bildirimde CHP Grup Başkanvekili ve Sakarya Milletvekili Engin Özkoç’tan geldi. Sosyal medyadan paylaşım yapan Özkoç’un açıklaması son derece merak edildi.

Ötv’siz Araç Gündeme Geldi!

Sakarya Milletvekili Engin Özkoç tarafından sosyal medya üzerinden yapmış olduğu paylaşım sonrasında ÖTV’siz araç konusu yeniden gündeme geldi. Milyonlarca araba sahibinin yakından takip ettiği konuyla ilgili açıklama daha önce CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından yapılmış ve Kemal Kılıçdaroğlu konuyla ilgili 2023 Cumhurbaşkanlığı seçimlerini hedef göstermişti. İktidara gelmeleri durumunda ÖTV’siz araç vaadinde bulunan Kemal Kılıçdaroğlu vatandaşların ikinci el araç fiyatına sıfır araç sahibi olabileceklerini dile getirmişti.

ÖTV indirimi konusunun yeniden gündem olmasının ardından vatandaşlar ÖTV indirimi kapsamında araç fiyatlarının ne kadar olabileceğini merak etmeye başladı.

finans365.com özel haber

En az 10 karakter gerekli
Tüm Yorumlar (1)


HIZLI YORUM YAP