DOLAR

32,3400

-0.07%
EURO

34,8790

0.06%
ALTIN(gr)

2.392,77

-0,15%
BİST 100

%
Yer yerinden oynayacak! 90’lı yılların ikonu yenilenmiş versiyonuyla dönüyor! İşte Türkiye fiyatı
  • Finans 365
  • Gündem
  • Yer yerinden oynayacak! 90’lı yılların ikonu yenilenmiş versiyonuyla dönüyor! İşte Türkiye fiyatı

Yer yerinden oynayacak! 90’lı yılların ikonu yenilenmiş versiyonuyla dönüyor! İşte Türkiye fiyatı

ABONE OL
19 Şubat 2023 19:50
Yer yerinden oynayacak! 90’lı yılların ikonu yenilenmiş versiyonuyla dönüyor! İşte Türkiye fiyatı
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye’de otomobil tarihi ile ilgili olarak bir çalışma yapılsa 90’lı seneler alanında en çok ismi geçecek otomobil Renault Toros olacaktır. O senelerde Türkiye’de en çok satılan otomobil olan Renault Toros ülke çapında son derece beğenilmişti. Tarih sayfalarında kalacağı fikir edinilen Renault Toros ile ilgili olarak yeni bir ilerleme yaşandığı bildirildi. Renault efsane modeli olan Renault Toros’u tekrar üretme kararı aldı. 2023 senesinde satışa sunulacak olan yenilenmiş Renault Toros amacıyla kapsamlı bulgular geldi.

Tamamıyla elektrikli olarak dizayn edilecek olan Toros, Renault Zoe modelin yerini alacak gibi görünüyor. Renault Zoe birçok ülkede satışı yapılan ancak üretimi durdurulmuş olan bir model olarak yerini Toros’a bırakacak. Satışı yüksek miktarda yapılacağı düşünülen Renault Toros 2023 modelin yakından takip edilip, 2023 sonunda satışa sunulması bekleniyor.

2023 Model Renault Toros Elektrikli Olacak

Renault firması bir vakitler peynir ekmek gibi satılan modeli olan Renault Toros’u tekrar üreyim bandına almaya hazırlanıyor. Yeniden üretilecek olan Renault Toros’un çok değişik bir konseptte bir vasıta olacağı belirtiliyor. Renault firma olarak classic modelleri elektrikli motorla buluşturma kararı almıştı. Renault Toros da elektrikli motora sahip bir vasıta olarak pazara sürülecek.

Aracın fiyatlandırması ise henüz net bir bilgi bulunmamakla birlikte 800 bin tl ve 1 milyon tl arasında olacağı düşünülüyor. Ülkemiz içerisinde TOGG sınıfında elektrikli arabaların ÖTV oranları yüzde 15 olarak belirlenmiş durumda olsa da Yeni Toros bu ÖTV grubunda olmayacak.

finans365.com özel haber

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP