Son dakika kredi kulis haberi: Emeklilere PTT üzerinden SGK’lı emekliye 10 maaş faizsiz kredi 2023 müjdesi mi geliyor?
  • Finans 365
  • Kredi
  • Son dakika kredi kulis haberi: Emeklilere PTT üzerinden SGK’lı emekliye 10 maaş faizsiz kredi 2023 müjdesi mi geliyor?

Son dakika kredi kulis haberi: Emeklilere PTT üzerinden SGK’lı emekliye 10 maaş faizsiz kredi 2023 müjdesi mi geliyor?

ABONE OL
23 Şubat 2023 18:50
Son dakika kredi kulis haberi: Emeklilere PTT üzerinden SGK’lı emekliye 10 maaş faizsiz kredi 2023 müjdesi mi geliyor?
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Herkesin bildiği gibi İlk olarak 2016 yılında gündemi meşgul eden emekliye 10 maaş faizsiz kredi ve 3 maaş avans kredisi özelinde yeni kulis haberi finans kulislerine düştü. 2023 genel seçimi evveli geri sayım başlarken son anketlerde AK Parti’nin oylarının düşük çıktığı iddiaları üstüne yeni ekonomi destek paketleri döneme alınmaya başlanmıştı. emeklilerin bütçesini rahatlatacak olan kampanya ile emekli maaşının 10 katına kadar sıfır faizli tüketici kredisi verilebilecek, kredinin aylık taksit ödemelerinin emekli maaşı alınan banka üstünden kendiliğinden kesileceği duyurulmuştu.

Emeklilere PTT Üzerinden SGK’lı Emekliye 10 Maaş Faizsiz Kredi

Emekli maaşı olan kişiler için getirilmesi planlanan bir diğer düzenleme de 3 maaş avans ödemesi olmuştu. Bu pakette de emekliler 3 emekli maaşı kadar nakit avans ödemesi alacak, ardından bu tutar emekli maaşı üzerinden 36 ay taksitli olarak kesilecek, emekliler böylelikle rahat bir nefes alacak, nakit ihtiyacı olan emeklilerin borç çilesi bitirilecekti. İddialara göre 10 maaş faizsiz kredi paketinden ise daha düşük tutarlı olması nedeniyle 3 maaş avans kredi verilmesinin daha ağır bastığı belirtiliyor. Emekliye 3 maaş avans 2022 paketinde ödemeler hemen yapılırken taksitler ise 36 ay taksitle yapılacak.

PTT’den Emeklilere 80.000 TL 

Türkiye’de kredi almak isteyen pek çok kişi, yüksek faiz oranları nedeniyle zorlanmaktadır. Ancak devlet bankaları, düşük faiz oranları ile kredi vererek vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamalarına yardımcı olmaktadır. Bu bankalar arasında yer alan PTT Kredi, yüksek tutarlı kredi ihtiyaçlarına yönelik avantajlı faiz oranları sunarak, müşterilerine kolaylık sağlamaktadır.

PTT 80 Bin TL kredisi için başvuru süreci bu şekilde işlemektedir. Başvuru süreci ve gerekli belgeler kampanya ve kredi türüne göre değişebilir, bu nedenle başvuru yapmadan önce en yakın PTT şubesinden veya PTT’nin internet sitesinden bilgi almanız önemlidir. PTT mobil indirerek de kredi başvurusu yapabilirsiniz. Emekli maaşını PTT’den alma ve anında nakit kredi imkanı sağlayan bu kampanya, emeklilerin hayatını kolaylaştırmayı amaçlıyor. PTT, müşterilerine en iyi hizmeti sunmaya devam ediyor.

PTT Kredi, emeklilere ihtiyaçları doğrultusunda nakit kredi vermektedir. Bu kredi ile emekliler, acil nakit ihtiyaçlarını karşılayabilirler. İhtiyaç kredisi başvurusu yapmak için, müşterilerin gelir durumuna ve kredi notuna bakılmaktadır. PTT, müşterilerine kredi kartı hizmeti de sunmaktadır. Kredi kartı ile müşteriler, günlük alışverişlerini kolaylıkla yapabilirler. Ayrıca, kredi kartı ile yapılan alışverişlerde, taksit imkanı da bulunmaktadır.

finans365.com özel haber

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP