DOLAR

32,3400

-0.07%
EURO

34,8790

0.06%
ALTIN(gr)

2.392,77

-0,15%
BİST 100

%
Ziraat Bankası, Garanti BBVA ve Denizbank Büyük Bir Adım Attı
  • Finans 365
  • Gündem
  • Ziraat Bankası, Garanti BBVA ve Denizbank Büyük Bir Adım Attı

Ziraat Bankası, Garanti BBVA ve Denizbank Büyük Bir Adım Attı

ABONE OL
23 Şubat 2023 22:43
Ziraat Bankası, Garanti BBVA ve Denizbank Büyük Bir Adım Attı
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Garanti BBVA, Denizbank ve Ziraat Bankası’ndan dev adım geldi. Vatandaşların yardımına koştular. Aşağıda bu bankaların vatandaşlara yaptığı önemli yardım ödemelerinin detayları da yer almaktadır.

Ziraat Bankası, Denizbank ve Garanti Bankası müşterilerine özel yürüttükleri kampanyalarla da en uygun faiz oranlarını sunuyor. Halkın ihtiyaçlarını kısa sürede karşılayabilmeleri ve bunu yaparken de ödemelerini rahat yapabilmeleri için üç bankadan açıklama geldi. Garanti Bankası, Ziraat Bankası ve Denizbank nakit ihtiyaçlar için gelir belgesi gerektirmeden 50.000 TL’ye kadar kredi sağlamaktadır.

Garanti Bankası İhtiyaç Kredisi Fırsatı

Garanti Bankası’ndan ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunan müşteriler, 36 ay vade seçeneğinin yanı sıra 90 gün erteleme seçeneğinden de yararlanabiliyor. Garanti BBVA müşterileri ihtiyaç kredisi başvurusu için şubeyi ziyaret edebilirler. Ancak şubeye gitmenize gerek kalmadan Garanti BBVA mobil uygulaması veya internet bankacılığından da dilediğiniz gibi kolay bir şekilde başvuru yaparak nakit ihtiyaçlarınızı hızlı bir şekilde karşılayabilirsiniz.

Denizbank İhtiyaç Kredisi Fırsatı

Denizbank ihtiyaç kredisi talep eden müşterilerine avantajlı faiz oranları sunmaktadır. Nakit para ile anında ihtiyaçlarını giderebilir ve ardından oluşturdukları ödeme tablolarının parametreleri dahilinde rahatlıkla ödeme yapabilirler. İhtiyaçlarınız için Denizbank şubesinden, internet bankacılığından ya da mobil uygulamadan dilediğinize hızlı ve güvenli bir şekilde başvurabilirsiniz. Denizbank müşterileri ayrıca 3280 numarasına SMS göndererek de başvuru yapabilirler. Lütfen kredim yazıp boşluk bırakıp sonrasında SMS göndermeden önce eksiksiz bir şekilde doğum tarihinizi de yazdığınızdan emin olun.

Ziraat Bankası İhtiyaç Kredisi Fırsatı

Ziraat Bankası’ndan ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak isteyenler başvurularını yapabilir ve düşük faizli kredi alabilirler. Ziraat Bankası üzerinden başvuru için mobil uygulama, internet bankacılığı veya şubeye şahsen gitme seçeneklerine sahipsiniz. Kullanıcıların başvurusu kabul edilirse hesap hareketleri oldukça hızlı bir şekilde kontrol edilecek ve para hemen kullanıma açılacaktır.

Ziraat Bankası Hesabı Olan Kişilere 550 TL Destek Yapılacak

Merkez üssü Kahramanmaraş olan deprem felaketinden 11 il ciddi şekilde etkilendi. Devlet geçtiğimiz günlerde afet bölgesinde yaşayan depremzedeler için yeni bir destek ödemesi oluşturdu. Destek beyannamesi ile depremzedelere 550 TL’den başlayan devlet yardımı yapılacak. Yüzyılın felaketi olarak anılan Kahramanmaraş depremi, milletimizde seferberlik ilan edilmesine neden olmuştur. 11 ilde meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin 40.000’den fazla cana mal olduğu ve binlerce binanın yıkıldığı tespit edildi. Maddi ve manevi olarak büyük zarar gören depremzedeler için yeni bir tercih yapıldı.

Resmi Gazete’de depremzedeler için alınan kararla birlikte destek mesajı yayımlandı. Deprem bölgesi vatandaşları 550 TL’ye varan destek ödemesi alacak. Ödemeleri ise Ziraat Bankası’nın yapacağı açıklandı. Afet bölgesi olan 11 ilde ilan edilen olağanüstü hal, seferberlik ve yas için devlet desteği önemli ölçüde arttı. Ayrıca deprem bölgesinde hayvancılıkla uğraşan vatandaşlar için de açıklamalarda bulunuldu.

Hayvancılıkla Uğraşmakta Olan Depremzedelere Nakit Desteği Fırsatı

Devlet, deprem bölgesinde hayvancılıkla uğraşan insanlara da yardım ediyor. Ziraat Bankası, deprem bölgesinde ikamet eden hayvan sahiplerine destek ödemesi yaptı. Hayvancılıkla uğraşan deprem bölgesi vatandaşlara küçükbaş hayvan için 50 TL, büyükbaş hayvan için 500 TL alacağı açıklandı.

Ziraat Bankası, hayvanınızın büyüklüğüne göre size sosyal yardım sunabilir. Küçükbaşlara 50 TL, büyükbaş hayvanlara ise 500 TL yem desteği verileceği haberi Resmi Gazete’de de yayımlandı. Afet bölgesinde hayvancılıkla uğraşanlar hızlı ve kolay bir şekilde belge sunmaları istenmeden yardımlardan faydalanabilir.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP