DOLAR

32,3400

-0.07%
EURO

34,8790

0.06%
ALTIN(gr)

2.392,77

-0,15%
BİST 100

%
İkinci el otomobilleri yarı fiyatına alın! Hyundai’ler, Fiat’lar ve Ford’lar 2. el otomobil alacaklar…
  • Finans 365
  • Gündem
  • İkinci el otomobilleri yarı fiyatına alın! Hyundai’ler, Fiat’lar ve Ford’lar 2. el otomobil alacaklar…

İkinci el otomobilleri yarı fiyatına alın! Hyundai’ler, Fiat’lar ve Ford’lar 2. el otomobil alacaklar…

ABONE OL
27 Şubat 2023 08:48
İkinci el otomobilleri yarı fiyatına alın! Hyundai’ler, Fiat’lar ve Ford’lar 2. el otomobil alacaklar…
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Hyundai’ler, Fiat’lar ve Ford’lar 2. el otomobil alacaklar… İkinci el otomobilleri yarı fiyatına alın! Türkiye’de ikinci el araç pazarı giderek büyüyor ve bu alanda yeni fırsatlar doğuyor. Ticaret Bakanlığı’nın son açıklamasına göre, 100 ve 150 bin TL’nin altında sunulan ikinci el araçların piyasası canlanacak ve araba almak isteyen vatandaşlar için yeni imkanlar sunulacak.

İkinci el araba alacakların dikkatle takip etmeleri gereken birçok kampanya var. Özellikle büyük markaların özel kampanyaları sayesinde bütçenize en uygun modeli %50 indirimle satın alabilirsiniz. Bunun yanı sıra, e-ihale aracılığıyla ikinci el araç satın almak da mümkün.

E-ihale sistemi, piyasada olmak isteyen kişiler için oldukça avantajlı bir seçenek. Türkiye’nin dört bir yanında tasfiyeli araç satışı yapılıyor ve dünya markalarının modelleri de satışa sunuluyor. 2002 model Hyundai Accent gibi araçlar bile uygun fiyatlarla satın alınabiliyor.

Sisteme giriş yapmak için internet sitesinden kullanıcı profilinizi oluşturmanız yeterli. E-devlet üzerinden de giriş yapabilirsiniz. İhaleye katılmak isteyen kişilerin şartları okuyarak satın alma işlemlerini yapabilmektedir. Ancak tercih edilen arabanın expertiz raporu kontrol edilmeli ve mümkünse görülmelidir.

Ticaret Bakanlığı Satıyor!

Ticaret Bakanlığı, düzenli olarak kullanım ömrünü tamamlamış otomobillerden oluşmayan ve devletin elinde kalan, unutulan otomobilleri satışa çıkarıyor. Bu sayede vatandaşlar, ucuz araba alma fırsatını değerlendirebiliyor.

Ticaret Bakanlığı’nın satışa çıkardığı otomobiller için oldukça uygun fiyatlar belirleniyor. Bu durumun nedeni ise, araçların e-ihale sistemi ile satılması. İlk olarak bir başlangıç bedeli belirleniyor ve vatandaşlar teklif vermeye başlıyor. Tekliflerin artması ile birlikte fiyatlar da yükseliyor. Ancak, Ticaret Bakanlığı bu araçları yüksek bedellerle satışa çıkarmıyor. Tam tersine, az sayıda teklif gelirse veya tek teklifle satış gerçekleşirse, piyasanın yarı fiyatına ikinci el otomobil sahibi olmak mümkün hale geliyor.

Ticaret Bakanlığı’nın düzenlediği bu satışlar, birçok vatandaş için önemli bir fırsat oluşturuyor. Bu fırsattan yararlanmak için ise, ilgili ihaleleri takip etmek ve teklif vermek gerekiyor.

Siz de Ticaret Bakanlığı’nın düzenlediği ikinci el otomobil satışlarından faydalanmak istiyorsanız, ilgili ihaleleri takip etmeyi unutmayın.

Araç almak isteyenler için link: https://www.eihale.gov.tr/

finans365.com özel haber

En az 10 karakter gerekli
Tüm Yorumlar (1)


HIZLI YORUM YAP