DOLAR

32,3400

-0.07%
EURO

34,8790

0.06%
ALTIN(gr)

2.392,77

-0,15%
BİST 100

%
İŞKUR günde 4 saat evden çalışan ev hanımlarına ek iş ile 5000 TL maaş müjdesi için son gelişmeler neler?
  • Finans 365
  • Gündem
  • İŞKUR günde 4 saat evden çalışan ev hanımlarına ek iş ile 5000 TL maaş müjdesi için son gelişmeler neler?

İŞKUR günde 4 saat evden çalışan ev hanımlarına ek iş ile 5000 TL maaş müjdesi için son gelişmeler neler?

ABONE OL
28 Şubat 2023 10:11
İŞKUR günde 4 saat evden çalışan ev hanımlarına ek iş ile 5000 TL maaş müjdesi için son gelişmeler neler?
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Ev hanımları tarafından yapılacak olan başvuru ile birlikte hemen 5000 TL maaş bağlanacağı ifade ediliyor. Bu maaşı ev hanımlarının almasının tek şartı bulunuyor. İşte bu şartı taşıyan herkes bu maaşı almak üzere başvuruda bulunabilmektedir.

Çalışmayan kadınlara İŞKUR’dan Müjdeli Haber

Kadınlar evde ihtiyaçlarını karşılamak için çeşitli işler yapmaktadır. Bu işleri yaparken sigorta ve maaş konusunda sıkıntı yaşamayacakları da ifade ediliyor. İŞKUR tarafından sunulan bu imkanlarla ev kadınları kendilerine sunulan uygun şartlardaki işleri kabul ederek çalışmaya başlayabilirler.

Bir ev hanımı olarak hemen başvurunuzu yaparak 5000 TL aylık maaş almaya başlayabilirsiniz. İş başvurusunda bulunan ev hanımlarına bir şartla İŞKUR tarafından maaş bağlanıyor. Ev hanımlarının evden para kazanmaları gibi bir hedefleri varsa işte bu konuda İŞKUR tarafından onlara sunulan imkanlardan yararlanarak para kazanmaya başlayabilirler.

İŞKUR tarafından sunulan evde ek iş fırsatları, birçok kişinin ilgisini çekti. Ancak, geçtiğimiz günlerde yapılan açıklama ile İŞKUR’un bu proje için henüz başvuru kabul etmediği ortaya çıktı.

Halen net bir tarih belirtilmese de, İŞKUR internet sitesi üzerinden başvuru tarihleri açıklandığında duyurulacak. Evde iş yapmak isteyenlerin sabırlı olmaları gerekiyor. İŞKUR’un evde paketleme işi için yayımlayacağı ilanın büyük ilgi göreceği tahmin ediliyor. Ancak, İŞKUR’un ilan yayımlamadan önce, meslek edindirme kursları düzenleyerek bu işi yapacak kişileri önceden eğitmesi bekleniyor.

Özellikle ev hanımlarına yönelik meslek edindirme kursları ile İŞKUR, mesleki eğitimin yanı sıra ek iş imkanı sunacak. Bu sayede evde ek iş yapmak isteyenler, gerekli eğitimlerini aldıktan sonra iş başvurusunda bulunabilecekler. İŞKUR’un evde ek iş fırsatları için başvuru tarihleri netleştiğinde, ilgili tarihleri İŞKUR internet sitesi üzerinden takip etmek mümkün olacak. İş başvurusu yapmak isteyenlerin, bu tarihleri dikkatle takip etmeleri ve gerekli şartları sağlamaları gerekiyor.

finans365.com özel haber

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP