DOLAR

32,3400

-0.07%
EURO

34,8790

0.06%
ALTIN(gr)

2.392,77

-0,15%
BİST 100

%
Renault tam 12’den vurdu! Herkesin dört gözle beklediği otomobil geldi! İşte 360 bin TL’ye satacağı o çılgın model
  • Finans 365
  • Gündem
  • Renault tam 12’den vurdu! Herkesin dört gözle beklediği otomobil geldi! İşte 360 bin TL’ye satacağı o çılgın model

Renault tam 12’den vurdu! Herkesin dört gözle beklediği otomobil geldi! İşte 360 bin TL’ye satacağı o çılgın model

ABONE OL
3 Mart 2023 13:17
Renault tam 12’den vurdu! Herkesin dört gözle beklediği otomobil geldi! İşte 360 bin TL’ye satacağı o çılgın model
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Herkesin dört gözle beklediği otomobil geldi! Renault tam 12’den vurdu! İşte 360 bin TL’ye satacağı o çılgın model… 2023 yılının Mart ayı itibariyle, Renault son hamlesiyle otomobil piyasasındaki tüketicilerin yüzünü güldürüyor. Renault’un getirdiği sürpriz hamleyle, sıfır otomobil fiyatlarının oldukça yüksek olduğu günümüzde, tüketiciler için daha uygun bir otomobil modeli piyasaya sunulacak.

2023 yılında otomotiv sektöründe olumsuz bir hava beklentisi devam ederken, Renault gibi büyük bir otomobil markasının sürpriz hamlesi sektörde büyük bir heyecan yarattı. Yöneticiler tarafından yapılan açıklamalarda ise olumsuz hava koşullarının devam edeceği belirtiliyor. Şu anda sıfır otomobil fiyatlarına baktığımız zaman, iyi bir modelin 600 bin TL – 700 bin TL arasında satıldığını görüyoruz. Ancak son dönemde özellikle Renault tarafından yapılan hamlelerle, tüketicilerin daha uygun fiyatlara otomobil sahibi olması bekleniyordu.

Sıfır otomobil alacak olan tüketicilerin beklediği yeni ve ucuz otomobil modeli ile ilgili hareketli gelişmeler yaşanmaya başladı. Özellikle SUV modeller başta olmak üzere ticari araçlara kadar geniş bir araç yelpazesine sahip olan Renault, Türkiye pazarına oldukça dikkat çeken bir hamle ile giriş yapıyor.

Renault’un Asya ve Avrupa’da dikkat çeken modelleri arasında yer alan Kwid modeli, yılın son çeyreğinde Türkiye’de satışa çıkacak. Hali hazırda daha uyguna satılan Renault Kwid modelinin ülkemizde de çok uygun fiyatlarla sunulması bekleniyor.

Renault Kwid modeli Türkiye pazarına geldiğinde, muhtemelen sektördeki en ucuz otomobil olacak. Eğer sızdırılan bilgiler doğruysa, Renault Kwid modeli Hindistan’daki fiyatına ek olarak ÖTV ve KDV ile satışa sunulursa, sadece 360 bin TL gibi bir fiyat etiketine sahip olacak. Bu da, Renault Kwid’in açık ara en uygun fiyatlı otomobil olmasını sağlayacak.

Ancak, Renault Kwid modeline dair çıkan haberler ve iddiaların ardından henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Yakın bir zamanda yetkililerden gelecek açıklama ile bu konuda netleşme sağlanacaktır.

finans365.com özel haber

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP