Çeyrek altın bir anda roket gibi fırladı! İslam Memiş rekor kıracağı tarihi açıkladı!
  • Finans 365
  • Altın
  • Çeyrek altın bir anda roket gibi fırladı! İslam Memiş rekor kıracağı tarihi açıkladı!

Çeyrek altın bir anda roket gibi fırladı! İslam Memiş rekor kıracağı tarihi açıkladı!

ABONE OL
4 Mart 2023 15:35
Çeyrek altın bir anda roket gibi fırladı! İslam Memiş rekor kıracağı tarihi açıkladı!
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Son günlerde altın fiyatları piyasaları oldukça hareketlendiriyor. Özellikle çeyrek altın fiyatlarındaki yükselişler gündemi meşgul ediyor. Bugün ise piyasalarda, özellikle akşam saatlerinde, ciddi bir yükseliş yaşandı.

Ons Altın Fiyatı Yükselişte

ABD piyasalarının işleme başlamasından sonra ons altın fiyatlarında ciddi bir yükseliş yaşandı. Bu yükselişle birlikte ons altın fiyatları 1833 dolardan 1855 dolara kadar çıktı. Ons altın fiyatındaki yükselişin grafiği incelendiğinde ise, hareketliliğin özellikle akşam saatlerinde arttığı görülüyor.

Gram Altın Fiyatı Hızlı Yükselişte

Piyasalarda bugün gram altın fiyatları da hızlı bir yükseliş gösterdi. Son verilere göre bir gram altın bir günde 16 lira yükseldi ve 1127 liraya kadar çıktı. Gram altın fiyatındaki yükselişin grafiği de incelendiğinde, özellikle öğleden sonra saatlerinde fiyatların artış gösterdiği görülüyor.

Çeyrek Altın Fiyatı Değer Kazandı

Önceki günlerde 1790 liraya kadar gerileyen çeyrek altın fiyatları, bugün ciddi bir yükseliş gösterdi. 50 liradan fazla değer kazanan çeyrek altın fiyatları, 1842 liraya kadar çıktı. Çeyrek altın fiyatındaki yükselişin grafiği incelendiğinde ise, özellikle öğleden sonra saatlerinde yükselişin hızlandığı görülüyor.

Altın Tahmini: Rekor Kırılacak

Son dakika açıklamasına göre, İslam Memiş altın fiyatlarıyla ilgili bir tahminde bulundu. Memiş’e göre, altın fiyatları Haziran ayında rekor kırabilir. Bu tahmin, piyasalardaki hareketliliğin ne kadar sürdürülebilir olduğu konusunda soru işaretlerine neden oluyor.

EDİTÖR NOTU: Haber içeriğinde yer alan hiçbir açıklama ve ifade editöre ait değildir. İlgili kişinin beyan ettiği açıklamalardır.
YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR. Haber metninden yola çıkarak yatırım yapılması durumunda olabilecek sorunlardan finans365.com ve editör sorumlu değildir.

finans365.com özel haber

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP