DOLAR

32,3400

-0.07%
EURO

34,8790

0.06%
ALTIN(gr)

2.392,77

-0,15%
BİST 100

%
Bu kampanya herkesi solda sıfır bırakır! 6 ay ödemesiz sıfır faiz oranı ile 225.000 TL’ye kadar para veriliyor
  • Finans 365
  • Bankacılık
  • Bu kampanya herkesi solda sıfır bırakır! 6 ay ödemesiz sıfır faiz oranı ile 225.000 TL’ye kadar para veriliyor

Bu kampanya herkesi solda sıfır bırakır! 6 ay ödemesiz sıfır faiz oranı ile 225.000 TL’ye kadar para veriliyor

ABONE OL
4 Mart 2023 21:52
Bu kampanya herkesi solda sıfır bırakır! 6 ay ödemesiz sıfır faiz oranı ile 225.000 TL’ye kadar para veriliyor
1

BEĞENDİM

ABONE OL

6 ay ödemesiz sıfır faiz oranı ile 225.000 TL’ye kadar para veriliyor. Bu kampanya herkesi solda sıfır bırakır! Ekonomik zorlukların artmasıyla birlikte, hükümet tarafından alınan önlemler ve yapılan anlaşmalarla ihtiyaç sahiplerine destek sağlanmaktadır. Bu çerçevede, Halk Bankası öncülüğünde yürütülen yeni kredi kampanyası, vatandaşlarımıza büyük kolaylık sağlayacak.

Kampanya dahilinde, herkese düşük faiz oranları ile kredi imkanı sunulacak ve özellikle kadın girişimciler için yüksek miktarlarda kredi alma fırsatı tanınacaktır. Böylece, ekonomik sıkıntılarla mücadele etmek isteyen kişilerin hayat standardı artacak ve iş kurmak isteyen kadınların önü açılacaktır.

Kadın girişimciler için hazırlanan özel paket dahilinde, 225 bin TL’ye kadar kredi imkanı sunulmaktadır. Ayrıca, yüksek miktarlarda kredi çeken kişilere ödeme kolaylığı sağlanmakta ve krediler 180 gün ödemesiz olarak verilmektedir. Faiz oranları da son derece düşük tutulmuştur.

Kampanya ile özellikle yeni iş kuracak kişilere cesaret vermek ve teşvik etmek amaçlanmaktadır. Bu sayede, ekonominin canlanması hedeflenmektedir. Girişimciler için belirlenen kredi çekme şartları da belirlenmiştir. Halihazırda iş yapan kişiler için belirlenen kredi tutarı 100 bin TL iken, ilk kez iş kuracak kişiler için bu tutar 50 bin TL’dir.

Sıfır faizli kredi çekme imkanından yararlanmak isteyen girişimciler için ise 1 yıllık ustalık belgesi aranmaktadır. Ustalık belgesi olan kişiler, kendi meslek kollarında iş kurdukları takdirde sıfır faizle 225 bin TL’ye kadar kredi alabileceklerdir. Bu krediye başvurmak için belirlenen bankalara başvuruda bulunabilirsiniz.

Kadın girişimciler için sunulan bu kredi fırsatı, ekonomik açıdan güçlenmek isteyen ve kendi işini kurmak isteyen kadınlar için büyük bir avantajdır. Kampanyanın amacı, kadın girişimcilerin iş hayatına atılmalarına cesaret vermek ve ekonominin canlanmasına katkıda bulunmaktır.

finans365.com özel haber

En az 10 karakter gerekli
Tüm Yorumlar (3)
  • Şuayip çelik

    Ben SSK emeklisiyim bizim kredi. Kullanmamız imkânsız çünkü aldığımız maaş yetmiyor. Birde Kredi parasını ödersem hepten yetmez çırıl çıplak kalırız ondan sonra hava yutariz emeklilerin hakkını yemeyin enflasyon un altında bırakmayın intibak zammı refah payını verin

  • Zemzem kayaş

    İhtiyacım için depremde mağduruz ondan dolayı

  • Zemzem kayaş

    BIU


HIZLI YORUM YAP