DOLAR

32,3400

-0.07%
EURO

34,8790

0.06%
ALTIN(gr)

2.392,77

-0,15%
BİST 100

%
Emeklilere çalmadan oynatacak son dakika Mart 2023 müjdesi geldi! Peş peşe açıklanan bu rakamı görenler bayram etti!
  • Finans 365
  • Gündem
  • Emeklilere çalmadan oynatacak son dakika Mart 2023 müjdesi geldi! Peş peşe açıklanan bu rakamı görenler bayram etti!

Emeklilere çalmadan oynatacak son dakika Mart 2023 müjdesi geldi! Peş peşe açıklanan bu rakamı görenler bayram etti!

ABONE OL
5 Mart 2023 19:45
Emeklilere çalmadan oynatacak son dakika Mart 2023 müjdesi geldi! Peş peşe açıklanan bu rakamı görenler bayram etti!
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Peş peşe açıklanan bu rakamı görenler bayram etti! Emeklilere çalmadan oynatacak son dakika Mart 2023 müjdesi geldi!  2023 yılı bayram ikramiyeleri ile ilgili son dakika bilgileri emeklileri sevindirdi. Geçtiğimiz yıl 1.100 TL olarak ödenen bayram ikramiyeleri, bu yıl 2.500 TL – 3.000 TL aralığında bir rakama yükseltilecek. Bu rakamın kulislerde konuşulan rakamlar arasında öne çıkan rakam 2.750 TL olarak belirtiliyor. Asgari ücret, 65 yaş aylığı ve işsizlik maaşı gibi farklı kalemlere peş peşe zam yapılırken, emekli ikramiyelerine zam gelip gelmeyeceği merak konusu olmuştu. Ancak son dakika bilgilerine göre, 13 milyon emeklinin merakla beklediği bayram ikramiyelerine zam yapılacağı duyuruldu.

Emekli vatandaşların dört gözle beklediği bayram ikramiyeleri, Ramazan Bayramı için 21 Nisan 2023 – 23 Nisan 2023, Kurban Bayramı için de 29 Haziran 2023 – 2 Temmuz 2023 tarihleri arasında hesaplara yatırılması planlanıyor. Bu rakamı gören emeklilerin ağızları resmen kulaklarına varacak.

Emekliler, aldıkları zamla birlikte büyük bir rahatlama yaşayacaklar. İhtiyaçlarını karşılamak için ellerine geçen parayı daha rahat kullanabilecekler. Bu zam, emeklilerin alım gücünü arttırarak hayat standartlarını yükseltecek. Emeklilerin hayatını kolaylaştırmak için yapılan bu zam, emeklilerin hak ettikleri değeri gördüğünün bir göstergesi.

Bu zam ile birlikte emekliler, hayat standartlarını yükseltmenin yanı sıra ihtiyaçlarını daha rahat karşılayabilecekler. Emeklilerin alım gücünü arttıran bu zam, emeklilerin hak ettikleri değeri gördüğünün bir göstergesi.

finans365.com özel haber

 

En az 10 karakter gerekli
Tüm Yorumlar (8)
  • Şuayip çelik

    Eğer zerre kadar insanlık var ise emeklilerin halinden anlarsınız emeklilerin hakkını yemeyin intibak zammı refah payını verin enflasyon la. Milleti öldürmeyin enflasyon düştü diyorlar onların hepsi yalan bakan nebati koltuk davasında herşeye göz yumuyor bunun ceremesini vallahi çekersiniz oy zamanı gelince oy yok ben SSK emeklisiyim 2008 hakkının verilmesi için gereken her şeyi yaparım

  • Muri

    Emekliler hakkında gerçek güzel haber verin

  • Kaan

    Nasıl bir uslıup kullanıyorsun ….Hayırdır..!!Aynı yerden mi çıktık.. Ne demek çalmadan oynayan Emekli … !!

  • M.Metin ATMACAN

    Bayram ikramiyeleri 2750–3750–4750 falan kimseyi kurtar maz hiç kimse de zil takıp oynamaz.Bi defa bayram ikrami yeleri asgari ücret kadar olmalı bu net.Ayrıca emeklinin 23 yıldır yenen hakkı adil intibak hemen verilmeli,en düşük emekli aylığı asgari ücrete eşitlenmeli,sonrasına ondan sonra bakıcaz.Kaynak nereden bulunur onu da idarecilerimiz düşünecek.

  • Noyan

    Yuh yuh yuh

  • Emekli

    Bu nasıl usluup emekliler çalmadan oynar ağzı kulaklarında terimleri bence çok aşağılayıcı? Emekli aç kardeşim verilen 3.5 kuruş emekliyi mutlu edemez çaykaşığıyla verip kepçeyle alıyor deyil ağzımız kulaklarımız varması gülümsemiyor bile


HIZLI YORUM YAP