Cumhurbaşkanı emekli için duyuru yaptı! Canlı yayında açıkladı! Emekliye çifte ödeme 20.000 TL hesaba yatacak
  • Finans 365
  • SGK - SSK - Bağkur
  • Cumhurbaşkanı emekli için duyuru yaptı! Canlı yayında açıkladı! Emekliye çifte ödeme 20.000 TL hesaba yatacak

Cumhurbaşkanı emekli için duyuru yaptı! Canlı yayında açıkladı! Emekliye çifte ödeme 20.000 TL hesaba yatacak

ABONE OL
5 Mart 2023 20:27
Cumhurbaşkanı emekli için duyuru yaptı! Canlı yayında açıkladı! Emekliye çifte ödeme 20.000 TL hesaba yatacak
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Canlı yayında açıkladı! Cumhurbaşkanı emekli için duyuru yaptı! Emekliye çifte ödeme 20.000 TL hesaba yatacak. Son dönemde emekli vatandaşları sevindirecek müjdeli haberler ardı ardına gelmeye devam ediyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan açıklamaya göre, emekli vatandaşlar artık ihtiyaç duydukları krediyi kolayca çekebilecekler. Bu müjdeli haberi duyan emekli vatandaşlar, adeta sevinçten havalara uçtu.

Bankaların ve diğer finans kuruluşlarının emekliler için hazırladığı yeni destek programı sayesinde, emekli vatandaşlar artık istedikleri krediyi çekebilecekler. Yapılan düzenleme ile birlikte, emekli maaşını belirtilen bankaya taşıyan vatandaşlar, ihtiyaç duydukları kredi miktarını belirleyerek kolayca çekebilecekler.

Emekli vatandaşlar için hazırlanan bu destek programı, bankaların sunduğu cazip fırsatlarla dolu. Emekli maaşını belirtilen bankaya taşıyan kişilere, aynı zamanda hoş geldin hediyesi veriliyor. Kampanyaya dahil eden 5000 TL tutarındaki promosyon, emekliler için cazip bir fırsat sunuyor. Bu sayede emekli vatandaşlar, bankanın vaat ettiği promosyondan yararlanarak maddi açıdan rahatlayacaklar.

Emekli maaşını belirtilen bankaya taşıyan vatandaşlar, belirtilen tutarda ihtiyaç kredisi alabilecekler. Bu kredi imkanı bankalara göre değişiklik gösteriyor. Aynı zamanda emeklinin maaşı hesaplanarak ne kadar kredi çekme hakkına sahip olduğu da diğer kredi miktarı belirleme yöntemi olarak kullanılıyor. Buna göre, emekliler, maaşlarının durumuna göre 15 bin TL’den başlayan kredi tutarlarını kolayca çekebilecekler.

Emekli vatandaşlar ihtiyaç duydukları kredi miktarını belirledikten sonra bankaya gitmekle zaman kaybetmelerine gerek yok. Mobil uygulamalar üzerinden maaşlarını yeni bankalarına taşıyabilirler. Ardından, promosyonlar hesaplarında hemen görülebilir. Daha sonra uygulamanın kredi başvurusu bölümünden miktarı belirleyerek kredi çekebilirler.

finans365.com özel haber

En az 10 karakter gerekli
Tüm Yorumlar (16)
  • Mağdur

    Bankalar icralık emekliye kredi vermiyor ek hesap bile açmıyor kredi kart vermiyor. Bize bayram ikramiyesi gibi yılda en az dört defa ikramiye verilebilir. Ayrıca ek zam da iyi olurdu

  • Kudbettin Ataküsmüş

    “Emekliler bu müjdelerle, saçlarını başlarını yolacaklar, kafalarını duvarlara toslayacaklar, dellenecekler, cepleri para almayacak çuvalla dolaşacaklar, tımarhanelik olacaklar.”İşte size bir süredir iktidar basınının yerlerde sürünen akıl ve edep seviyesini gösterir söylemleri. Gerçekten bayağılıkta sınır tanımamayı ilke edinmişler.

  • Nejdet sarı

    Slm bende emekliyim ama bahsedildigi gibi hic havalara ucmadim niye ucalimki ortada bir bagislama var gibi kredi istersem zaten aliyorum sonucta borcumu ben oduyorum gereksiz haber

  • MEHMET

    emekli sevinçten falan uçmuyor uçamıyor 5500 tl maaş istemiyoruz kiredide istemiyoruz bize en az açlık sınırı altında olmayan maaş versin hükümet biz emeklilerin talebi budur secimde bizim oyumuz akp için çok kıymetli olacak iktidar bunu unutmasın

  • MEHMET ALTINKAYA

    Yılbaşında % 65 enflasyona rağmen emekliye % 25 maaş zammını müjde olarak duyuran başkanımız şimdi de bankaların faiziyle vereceği krediyi müjde olarak duyuruyor. Yav Allahınızı severseniz, yaptığınızı yaptınız artık düşün şu ülkenin yakasından.

  • Mehmet

    Bu seçimde emekliler ipi çeker. 3600 günden emekli olan emekli 5500 TL alıyor. 8500 gün prim ödeyen emekli 5750 TL alıyor. Bu nasıl bir adalet anlaşılır gibi değil. Parti ismiyle çok tezat. Yıllardır iktidara oy verdim. Ama bu adil olmayan düzene dur demek için artık ne olursa olsun iktidara karşı oy kullacağım.

  • Antepli

    Buna müjde diye haber yapanın. Taaaaaaa faiz E müzde diyen sözde Müslüman yatacak yeriniz olmasın

  • Sebahaddin ekmekçi

    Bu kadar emekliyi ziraat vakıf halkbank tan kovmadığınız kaldı. Promosyon konusunda bu kadar yaşlı emekliyi kapı kapı dolaştırıyorsunuz.neden?

  • Menderes Çetintürk

    Öncelikle intibak istiyoruz doğal hakkınız bizim bu

  • Murat

    Cumhur başkanımızın adını kullanarak bir reklam bu zaten emekli kredi çeke biliyor

  • Musa

    Sayın cumhurbaşkanım siz den allaha razı olsun başımız’dan eksik etmesin sayın cumhurbaşkanım avukatlık icralık olan biz emkelileride unutmayın saygılar

    • Nejdet

      Allah sizi başımızdan eksik etsin inşallah emi kafasız

  • Dost

    Sanki kendi parasını bedava veriyormuşçasına müjde diyor ya verdiğin faizli kredi bankanın parası ile müjdemi verilir

  • M.Metin ATMACAN

    Sevinçten havalara falan uçmadık bi defa, öncelikle biz emekliler 20 bin tl kredi istemiyoruz bu biiiirrr,ikincisi biz ka mu bankalarının promosyonu maaşı azgari ücretin altında olanlar için 20 bin liraya yükseltilmesini istiyoruz,üçüncüsü mart maaşlarımıza %30ek zam yapılmasını son olarak ta intibak özellikle daha mağdur olan 2008 sonrası emeklilere İVEDİ BEKLİYORUZ

  • Yildi

    Bende bunları sevindirecek secimde akp mhp oy atmayacam meral akşener veya başkası muharem öncede olabilir faizle krediyle vatandaş sevinecek dalga geçin sevindirecek sevincimde gübek atdim akp mhp inşaallah kayıp ederse o zaman sevincimde o zaman atacam güvel sevincimde bayılacam

    • Selma

      Borclandiracagina maaşlara zam yap zaten borç içindeyiz ne havalara uçması.


HIZLI YORUM YAP