Emekliye saat 22.50’de haber verildi! 35.000 TL ödenecek!

Emekliye saat 22.50’de haber verildi! 35.000 TL ödenecek!

ABONE OL
5 Mart 2023 20:33
Emekliye saat 22.50’de haber verildi! 35.000 TL ödenecek!
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan açıklamalarla emeklilerin maddi sıkıntılarına çözüm olacak adımlar atıldı. Yapılan düzenlemelerle emeklilere yönelik kredi ve promosyon imkanları sunuluyor. Bu sayede emeklilerin nakit ihtiyaçlarını karşılamaları ve hayat standartlarını yükseltmeleri hedefleniyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamasına göre, Ziraat Bankası tarafından başlatılan kampanya ile emeklilere 30 bin TL’ye kadar kredi imkanı tanınıyor. Başvurular sadece anlaşmalı bankalara yapılabiliyor ve kredi ödeme koşulları emeklilerin bütçelerine uygun olarak düzenleniyor. Ayrıca, kredi geri ödemelerinde 36 ay vade ve 3 ay erteleme imkanı sağlanıyor.

Ayrıca, emekli maaşlarını Ziraat Bankası’na taşıyan kişiler 5000 TL’ye kadar promosyon imkanından da faydalanabiliyorlar. Halk Bankası ve Vakıfbank da benzer kampanyalara imza atarak emeklilere destek oluyorlar.

Bu düzenlemelerle emeklilerin nakit ihtiyaçlarına çözüm sunulurken, faiz oranlarının düşük tutulması sayesinde geri ödemelerde kolaylık sağlanıyor. Emeklilerin hayat standartlarını yükseltmek amacıyla atılan bu adımlar, toplumun büyük bir kesimi tarafından memnuniyetle karşılanıyor.

Devletimiz tarafından gerekli düzenlemeler yapılmaktadır. Bu sayede emeklilerin maddi sıkıntılarına çözüm olacak adımlar atılıyor ve toplumumuzun refahı artırılıyor.

finans365.com özel haber

En az 10 karakter gerekli
Tüm Yorumlar (1)
  • Erol Baysal

    Çocuk kand8r8r gibi haberler yapmaya sıkılmıyormusunuz.Hiçmi utanmıyorsunuz.Aklınız sıra A K P ye oy devşireceksiniz.EMekli cahil hiçbir şeyden anlamaz.Siz anlarsınız bir tek.Öylemi?Aslında daha çok tepki ve beddua alıyorsunuz.Bilesiniz.


HIZLI YORUM YAP