DOLAR

32,3400

-0.07%
EURO

34,8790

0.06%
ALTIN(gr)

2.392,77

-0,15%
BİST 100

%
Garanti BBVA başvuru yapan emeklilere 8.500 TL ödeme yapılacağını duyurdu!

Garanti BBVA başvuru yapan emeklilere 8.500 TL ödeme yapılacağını duyurdu!

ABONE OL
6 Mart 2023 22:05
Garanti BBVA başvuru yapan emeklilere 8.500 TL ödeme yapılacağını duyurdu!
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Garanti BBVA, emeklilere yönelik yüksek promosyonlu bir kampanya başlattı. Banka, emekli müşterilerine 8.500 TL’ye kadar ödeme yapacağını duyurdu. Bu ödeme için belirli kriterlerin yerine getirilmesi gerekiyor. Bankanın promosyonundan faydalanmak isteyen emeklilerin öncelikle Garanti BBVA’da bir hesap açmaları gerekiyor. Daha sonra emekli maaşını bu hesaptan almaları gerekiyor. Bu şartlar yerine getirildiği takdirde banka, ödeme işlemini anında gerçekleştiriyor.

Ödeme Alın!

Garanti BBVA, ödeme almak isteyen emekliler için oldukça kolay bir başvuru süreci belirlemiş durumda. Başvuru işlemi, bankanın mobil uygulaması veya internet bankacılığı üzerinden yapılabiliyor. Başvuru işlemi tamamlandıktan sonra banka, ödeme işlemini otomatik olarak gerçekleştiriyor. Emekliler, ödeme işleminin takibini de yine mobil uygulama aracılığıyla yapabiliyorlar.

Garanti Bbva, Emeklilere Özel Hizmetler Sunuyor!

Garanti BBVA, emekliler için özel hizmetler sunarak müşteri memnuniyetini artırmayı hedefliyor. Banka, yüksek promosyonlu kampanyalarıyla emeklilerin tercihleri arasında yer alıyor. Ayrıca Garanti BBVA, müşterilerine mobil uygulama ve internet bankacılığı gibi teknolojik hizmetler sunarak bankacılık işlemlerini kolaylaştırıyor.

Emekliler Güvenle Banka Değişikliği Yapabiliyor!

Garanti BBVA’ya maaşlarını taşıyan emekliler, banka değişikliği yapmak istediklerinde kolaylıkla işlem yapabiliyorlar. Yeni emekliler, ilk maaş bankalarını belirlerken Garanti BBVA’yı tercih edebiliyorlar. Diğer bankadan maaş alan emekliler ise banka değişikliği işlemini şubelerde, e-devlet sistemi üzerinden veya müşteri hizmetleri aracılığıyla yapabiliyorlar. Böylece Garanti BBVA, müşterilerine ayrıcalıklı hizmetler sunmanın yanı sıra güvenli bir bankacılık deneyimi de sağlıyor.

Garanti BBVA, yüksek promosyonlu kampanyaları ve özel hizmetleriyle emeklilerin tercihleri arasında yer alıyor.

finans365.com özel haber

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP