DOLAR

32,3400

-0.07%
EURO

34,8790

0.06%
ALTIN(gr)

2.392,77

-0,15%
BİST 100

%
Ziraat Bankası’ndan 10 bin nakit avans! Ay sonuna kadar geçerli! Başvurmayan bin pişman olur
  • Finans 365
  • Bankacılık
  • Ziraat Bankası’ndan 10 bin nakit avans! Ay sonuna kadar geçerli! Başvurmayan bin pişman olur

Ziraat Bankası’ndan 10 bin nakit avans! Ay sonuna kadar geçerli! Başvurmayan bin pişman olur

ABONE OL
13 Mart 2023 13:46
Ziraat Bankası’ndan 10 bin nakit avans! Ay sonuna kadar geçerli! Başvurmayan bin pişman olur
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Kamu bankalarının vatandaşlara yönelik hazırladığı düşük faizli kredi imkanının yanına daha önce benzerine rastlanmamış kampanyanın duyurusunda bulundu. Nakit paraya ihtiyaç duyanlar kredi çekmeden kampanyaya katılım sağlayarak ihtiyaçlarına yönelik nakit paraya ulaşabiliyor. Nakit paranın miktarı 10 bin TL’ye kadar uzanan kampanya kapsamında herhangi bir şart bulunmuyor. Kampanyadan istifade edebilmeniz için ihtiyaç duyacağınız tek şey ilgili bankanın müşterisi olmak.

Ziraat Bankasının internet adresinden duyurduğu kampanyaya göre Bankkart sahibi olanlar ücretsiz ve düşük faizli taksitli nakit avans çekebiliyor. Geri ödemeler 2 ay ile 12 ay arasında yapılabiliyor. Kampanyanın 31 Mayıs’a kadar süreceği aktarılıyor. Nakit avansın üst sınırı ise 20 bin TL olarak belirlendi. Faiz oranının ise 1,70 olarak uygulanacağı eklendi.

Taksitli nakit avans çekmek isteyenler limitleri dahilinde işlem yapabiliyor. Üstelik 10 bin TL’ye kadar ATM’den işlem yapılabiliyor. Kampanyadan yalnızca bireysel kartları olanlar faydalanabiliyor. Aynı zamanda yalnızca banka müşterilerine olanak sağlanıyor.

Başvuru Nasıl Yapılır?

Kampanyadan yararlanmak için başvuru yapmak gerekiyor. Başvuru işlemleri internet bankacılığı veya mobil bankacılık üzerinden gerçekleştirilebiliyor. Başvuru sonrasında taksitli nakit avans kampanyasından kartını teslim almış bulunan ve şifresini belirlemiş, açık kartı olan müşteriler faydalanabilecek.

Kartın Açık Hale Gelmesi İçin Ne Yapmak Gerekiyor?

Kartın açık hale gelmesi için ATM’lerden veya POS’lardan herhangi bir şifreli işlem yapılması gerekiyor. Ziraat Bankası tarafından sunulan nakit avans fırsatı kampanyası doğrultusunda taksitli nakit avans işlemleri 6 taksitli olarak ödenebilecek.

Taksitli Nakit Avans İşlemi ve Limiti

Taksitli nakit avans işlemi, işlem yapıldığı anda kullanılabilecek nakit çekim limiti sınırlı olup, kullanabileceği taksitli nakit avans tutarı ise 10.000 TL’ye kadar olacak. Taksitli nakit avans işlemi için vade süresi 6 ay olarak belirlendi.

Nakit Avans Faizsiz mi?

Ziraat Bankası’nın kampanyası doğrultusunda sunulan nakit avans fırsatı faizsiz olarak sunuluyor. Yani, taksitli nakit avans işlemi için faiz ödemezsiniz.

Kampanyadan Kimler Yararlanabilir?

Kampanyadan tüm Ziraat Bankası müşterileri yararlanabilir. Başvuru işlemleri internet bankacılığı veya mobil bankacılık üzerinden gerçekleştirilebiliyor.

finans365.com özel haber

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP