DOLAR

32,2053

-0.22%
EURO

35,1156

-0.22%
ALTIN(gr)

2.498,17

1,32%
BİST 100

%
Emekliye yeni haber! Ay sonuna kadar kimlik ile 15 bin TL ödeme alın! Bu kampanya büyük fırsat!
  • Finans 365
  • Bankacılık
  • Emekliye yeni haber! Ay sonuna kadar kimlik ile 15 bin TL ödeme alın! Bu kampanya büyük fırsat!

Emekliye yeni haber! Ay sonuna kadar kimlik ile 15 bin TL ödeme alın! Bu kampanya büyük fırsat!

ABONE OL
15 Mart 2023 22:24
Emekliye yeni haber! Ay sonuna kadar kimlik ile 15 bin TL ödeme alın! Bu kampanya büyük fırsat!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 Ay sonuna kadar kimlik ile 15 bin TL ödeme alın! Bu kampanya büyük fırsat! Emekliye yeni haber! Emekli maaşı alan vatandaşlar, nakit ihtiyaçları olduğunda artık şubelere gitmeden internet siteleri üzerinden kolayca kredi kullanabiliyorlar. Garanti Bankası ve Akbank, emekli maaş hesabı olan vatandaşlara özel ihtiyaç kredisi kampanyaları düzenliyor. Bu kampanyalar sayesinde 15000 TL’ye kadar kredi kullanabilirsiniz.

Emekli Maaşı İle Kredi Başvurusu

Emekli maaşı hesabınız üzerinden Garanti Bankası veya Akbank’ın internet siteleri üzerinden kolayca kredi başvurusu yapabilirsiniz. Başvurunuzun sonucu en fazla 3 dakika içinde haberiniz olur.

Garanti Bankası Emekli Kredisi Kampanyası

Garanti Bankası, emekli maaş hesabı olan müşterilerine özel ihtiyaç kredisi kampanyaları düzenliyor. Kampanya kapsamında, 36 ay vadeli 15000 TL’ye kadar kredi kullanırsınız.

Akbank Emekli Kredisi Kampanyası

Akbank, emekli maaşı hesabı olan müşterilerine ihtiyaç kredisi kampanyaları sunuyor. Kredi başvurusunu mesaj veya Akbank Direkt uygulaması üzerinden yapabilirsiniz. Kredi başvurunuz onaylandıktan sonra, kredinizi masrafsız ve gelir belgesiz bir şekilde hemen alınır.

Kredi Kampanyalarının Avantajları

Emekli maaşı hesabınız üzerinden yararlanabileceğiniz kredi kampanyaları birçok avantaj sunar.

Uygun Faiz Oranları

Garanti Bankası ve Akbank’ın emekli maaşı hesabı olan müşterilerine sunduğu kredi kampanyalarında, piyasa koşullarına göre daha uygun faiz oranları bulunuyor. Bu sayede, nakit ihtiyacınızı uygun bir şekilde karşılanır.

Kolay ve Hızlı Başvuru

Garanti Bankası ve Akbank’ın emekli maaşı hesabı olan müşterilerine özel kredi kampanyalarına başvurmak oldukça kolay ve hızlı. İnternet siteleri veya uygulamalar üzerinden başvurunuzu yapabilir, kredinizi hemen aynı gün içinde kullanmaya başlarsınız.

finans365.com özel haber

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP