Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Güncel gümüş fiyatları kaç TL? Mart 2023 gümüş fiyatları
  • Finans 365
  • Altın
  • Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Güncel gümüş fiyatları kaç TL? Mart 2023 gümüş fiyatları

Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Güncel gümüş fiyatları kaç TL? Mart 2023 gümüş fiyatları

ABONE OL
21 Mart 2023 13:31
Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Güncel gümüş fiyatları kaç TL? Mart 2023 gümüş fiyatları
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gümüş fiyatları yatırımcıların gözünden hiç düşmüyor. Son dönemlerde altınla birlikte rekor kıran gümüş fiyatları, yatırımcılar tarafından da yakından takip ediliyor. Bu yazımızda, güncel gümüş fiyatları hakkında detaylı bilgiler sunarak yatırımcılara yol göstermeyi amaçlıyoruz.

Güncel Gümüş Fiyatları

Gümüş fiyatları, yatırımcıların en çok takip ettiği konuların başında geliyor. Son birkaç yılda özellikle altın ile birlikte rekorlar kıran gümüş fiyatları, Mart 2023 itibariyle ons başına 22,46 dolar bandında hareket ediyor. Ayrıca gram cinsinden gümüş fiyatları da 13,85 TL alış, 14,34 TL satış fiyatı aralığında yer alıyor.

Gümüş Fiyatları Yükselecek Mi, Düşecek Mi?

Gümüş fiyatları, yatırımcıların en çok merak ettiği konuların başında geliyor. Geçen sene yatırımcısına en çok kazandıran yatırım aracı olan gümüş, bu sene için de piyasa uzmanları tarafından öngörülen bir yükseliş trendine sahip.

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, gümüş fiyatları hakkında yaptığı açıklamada, geçmişte yaptığı konuşmaları hatırlatarak “gümüşüş önemseyin” diyerek gümüşün geçen sene yatırımcısına yüzde 45 kazandırdığını hatırlattı. İslam Memiş, gümüş fiyatlarının yükseleceğini ve 20 TL seviyesine kadar yükseleceğini öngörüyor.

Gümüş Yatırımı Nasıl Yapılır?

Gümüş yatırımı, genellikle altın yatırımı ile birlikte tercih edilen bir yatırım aracıdır. Gümüş yatırımı yapmak isteyen yatırımcılar, genellikle ons veya gram cinsinden gümüşü tercih ediyorlar.

Gümüş Nedir?

Gümüş, kimyasal simgesi Ag olan bir elementtir. Doğada bakır, kurşun, çinko ve altın gibi metallerle birlikte bulunur. Gümüş, elektrik iletkenliği yüksek bir metaldir ve elektronik, gümüş takı, fotoğrafçılık, ayna yapımı, tıp ve antibakteriyel özelliklerinden dolayı da birçok alanda kullanılır.

finans365.com özel haber

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP