DOLAR

32,3400

-0.07%
EURO

34,8790

0.06%
ALTIN(gr)

2.392,77

-0,15%
BİST 100

%
Araç almayan bin pişman olur! Herkesin arabası olacak! Hyundai şimdi al Kasım 2023’te öde taşıt kredisi veriyor
  • Finans 365
  • Gündem
  • Araç almayan bin pişman olur! Herkesin arabası olacak! Hyundai şimdi al Kasım 2023’te öde taşıt kredisi veriyor

Araç almayan bin pişman olur! Herkesin arabası olacak! Hyundai şimdi al Kasım 2023’te öde taşıt kredisi veriyor

ABONE OL
2 Nisan 2023 12:21
Araç almayan bin pişman olur! Herkesin arabası olacak! Hyundai şimdi al Kasım 2023’te öde taşıt kredisi veriyor
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Herkesin arabası olacak! Hyundai şimdi al Kasım 2023’te öde taşıt kredisi veriyor.. Araç almayan bin pişman olur! Hyundai, bayram öncesi araç satın almak isteyenlere özel yeni kampanyasını duyurdu. Nisan ayına özel kampanya kapsamında belirli modellerde ertelemeli araç kredisi fırsatı sunulurken diğer modellerde peşin alım indirimi ve 0.99 faiz oranı ile araç kredisi desteği verilecek. Kampanya tüm Hyundai yetkili satıcılarında 30 Nisan 2023 tarihine kadar geçerli olacak. Garanti BBVA, Yapı Kredi ve TEB Oto Finans tarafından sunulan kredi kampanyası, bireysel amaçlı araç alımları ve tüzel müşterilerin perakende kanalından yaptığı araç alımlarında kullanılabilecek. Kredi kullanımı için tahsis ücreti, kullandırılan toplam kredi tutarının binde beşi olacak şekilde sınırlandırılmıştır. Kampanyada BDDK yönetmeliğine göre taşıt kredilerine ilişkin sınırlamalar geçerlidir. Hyundai Assan, fiyatlarda ve kampanya koşullarında önceden haber vermeden değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Bu kampanya kapsamında belirli modellerde ertelemeli araç kredisi fırsatı sunulurken diğer modellerde peşin alım indirimi ve düşük faiz oranlarıyla araç kredisi desteği verilecektir.

Hangi Modellerde Kampanya Var?

Hyundai Nisanayı kampanyası kapsamında i10, Elentra, Bayon ve Kona modellerinde ertelemeli araç kredisi fırsatı sunulmaktadır.

6 Ay Ertelemeli Kredi Kullanımı

Garanti BBVA tarafından tüm vade ve tutarlardaki kredi kullanımlarında %1,99’dan başlayan faiz oranlarıyla, Yapı Kredi tarafından tüm vade ve tutarlardaki kredi kullanımlarında %1,99’dan başlayan faiz oranlarıyla ve TEB Oto Finans tarafından tüm vade ve tutarlardaki kredi kullanımlarında %1,99’dan başlayan faiz oranlarıyla 6 ay ertelemeli kredi kullanımı fırsatı sunulmaktadır.

Faiz Oranları

Kampanya kapsamında sunulan faiz oranları oldukça düşüktür. Garanti BBVA, Yapı Kredi ve TEB Oto Finans tarafından sunulan kredi kullanımı fırsatları %1,99’dan başlamaktadır.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP