14 Mayıs seçim müjdesi geldi! Gençlere 1500 TL bayram harçlığı geliyor! İşte detaylar

14 Mayıs seçim müjdesi geldi! Gençlere 1500 TL bayram harçlığı geliyor! İşte detaylar

ABONE OL
6 Nisan 2023 13:03
14 Mayıs seçim müjdesi geldi! Gençlere 1500 TL bayram harçlığı geliyor! İşte detaylar
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Gençlere 1500 TL bayram harçlığı geliyor! 14 Mayıs seçim müjdesi geldi! İşte detaylar… AK Parti’nin yeni seçim beyannamesinde gençlere bayram harçlığı müjdesi verileceği son dakika açıklamasıyla duyuruldu. Bu haber, milyonlarca genci ilgilendiriyor. İşte ayrıntılar: AK Parti’nin seçim beyannamesinde gençlere bayram harçlığı müjdesi vermesi, gençler için önemli bir gelişme. Bu müjde, AK Parti’nin gençlere verdiği önemin bir göstergesi. Seçim beyannamesinde yer alacak olan müjdeler, seçmenlerin tercihlerini etkilemede önemli bir rol oynayacak.

AK Parti Seçim Beyannamesi Hazırlıkları Sona Yaklaşıyor

Sabah Gazetesi’nden Zübeyde Yalçın’ın yaptığı son dakika açıklamasına göre, AK Parti seçim beyannamesi hazırlıkları sona yaklaşıyor. Seçim beyannamesi, 14 Mayıs tarihinde açıklanacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onaylayacağı maddeler seçim beyannamesinde yer alacak.

Gençlere Bayram Harçlığı Müjdesi

AK Parti’nin seçim beyannamesinde yer alacak müjdelerden biri de gençlere bayram harçlığı. Yapılan açıklamaya göre, üniversiteli öğrencilere 1500 TL civarında bir bayram harçlığı verilecek. Bu müjde, gençleri sevindirecek nitelikte.

Bayram Harçlığı Ne Zaman Verilecek?

AK Parti seçim beyannamesinde yer alacak olan bayram harçlığı müjdesi, bu yıl bayram öncesinde verilmeyecek. Ancak, müjde AK Parti’nin seçim beyannamesinde yer alacağı için, gençler bu müjdenin gerçekleşeceği güne kadar bekleyecek.

En az 10 karakter gerekli
Tüm Yorumlar (2)
  • Mustafa Muslu

    Ekonominin durumunu gözlerinin parlamasında anladığımız Nebati abimiz bize yeter.

  • Selami Bakır

    Halk Bankasını dolandırmakla suçlanmış olan Mehmet ŞİÖŞEK, şimdi ekonomi için kurtarıcı gibi görülüyor ve siyasete çağrılıyor. Ne günlere kaldık. Ayıp yahu ayıp.


HIZLI YORUM YAP