DOLAR

32,2858

-0.18%
EURO

34,8133

-0.03%
ALTIN(gr)

2.411,86

0,78%
BİST 100

%
Gece 23’te açıklandı! Emekliye bayram ettiren haber: Ek ödeme limitleri belirlendi
  • Finans 365
  • Bankacılık
  • Gece 23’te açıklandı! Emekliye bayram ettiren haber: Ek ödeme limitleri belirlendi

Gece 23’te açıklandı! Emekliye bayram ettiren haber: Ek ödeme limitleri belirlendi

ABONE OL
9 Nisan 2023 21:19
Gece 23’te açıklandı! Emekliye bayram ettiren haber: Ek ödeme limitleri belirlendi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Emekliye bayram ettiren haber: Ek ödeme limitleri belirlendi! Gece 23’te açıklandı! Türkiye’deki emekli vatandaşlar için müjdeli bir haber geldi. Kamu bankaları, nakit ihtiyacı olan tüm emeklilere uygun faiz oranları ile ihtiyaç kredisi ödemeleri verileceğini açıkladı. Bu kampanya ile emekli maaşı alan vatandaşlar, kamu bankaları aracılığıyla uygun faiz oranları ile ihtiyaç kredisi kullanabilecekler.

Kampanya Detayları

Kampanya kapsamında emekli olan kişiler, daha önce kamu bankaları üzerinden nakit kredi kullandılarsa ve düzenli olarak bu kredileri ödemeleri halinde maaş müşterisi olmaları durumunda, emekli maaş hesapları üzerinden kamu bankaları aracılığı ile ek ödeme kredisi alabilecekler. Bu ek ödeme kredisi, emekli maaş hesaplarınız aracılığı ile uygun faiz oranları ile birlikte sunulacak.

Kredi kullanmak isteyen emekli vatandaşlar, Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank gibi kamu bankalarına başvurarak uygun faiz oranlarından faydalanabilecekler. Bu bankalar, belirtilen şartlara uygun olan tüm vatandaşlar için kredi ödemelerini gerçekleştirmektedir.

Başvuru ve Kredi Detayları

Emekli maaş hesabınız aracılığı ile ihtiyaç kredisi için başvurularınızı gerçekleştirmeniz halinde, aynı gün içinde kredi ödemenizi alabileceğiniz Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank şubelerine gidebilirsiniz. 44000 TL’ye kadar olan ihtiyaç kredisi kullanabilirsiniz. Bu kredileri nakit ihtiyaçlarınız için kullanabileceğiniz gibi, aynı zamanda borç kapatma kredisi olarak da kullanabilirsiniz. 44000 TL kredi kullanmanız durumunda, sizlere 36 ay vadeli ödeme tablosu oluşturulmaktadır.

Kampanyanın Avantajları

Kamu bankalarının sunduğu bu ihtiyaç kredisi kampanyası, emekli vatandaşlar için birçok avantaj sağlamaktadır. İşte bu avantajlar:

Uygun Faiz Oranları

Kamu bankaları, emekli vatandaşlar için uygun faiz oranları sunarak, ihtiyaç kredisi kullanmalarını kolaylaştırmaktadır. Bu sayede, emekli vatandaşlar daha uygun koşullarda kredi kullanarak nakit ihtiyaçlarını karşılayabilirler.

finans365.com

En az 10 karakter gerekli
Tüm Yorumlar (1)
  • Mustafa Küçük

    Bankalar ölüyü diriyi s….ler. Sıra emeklilere mi geldi. Yazıklar olsun. Bunların hepsi 14 Mayısta bitecek Allahın izniyle.


HIZLI YORUM YAP