DOLAR

32,4504

-0.15%
EURO

34,8290

-0.66%
ALTIN(gr)

2.441,26

0,23%
BİST 100

%
Kamu Bankalarından Yeni Açıklama Başvuran Herkese Anında Kredi Verilecek
  • Finans 365
  • Finans
  • Kamu Bankalarından Yeni Açıklama Başvuran Herkese Anında Kredi Verilecek

Kamu Bankalarından Yeni Açıklama Başvuran Herkese Anında Kredi Verilecek

Kamu bankaları bayramdan önce vatandaşları sevindirecek bir açıklama yaptı. Kredi vereceğini duyuran banka şartlarını açıkladı. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:00
Kamu Bankalarından Yeni Açıklama Başvuran Herkese Anında Kredi Verilecek
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yapılan açıklamaya göre Halk Bankası, Ziraat Bankası ve Vakıf Bank vatandaş için bayram öncesi kredi vermeye hazırlanıyor. Verilecek olan kredinin limiti 10 bin TL olarak açıklanırken bu kredi kapsamında vatandaş küçük ihtiyaçlarını görmüş olacak. Pandemi dolaysıyla tam kapanmaya girdiğimiz bugünlerde çok önem arz eden bu kredi için çeşitli şartlar da konulmuş durumda. Esnaf dahil olmak üzere 18 yaşından büyük her vatandaş kredi için başvuru yapabilecek. Yapılan başvuruların hızlı bir şekilde değerlendirilmesi bekleniyor bayramdan önce vatandaşın hesaplarına yatacak bir meblağdan söz ediliyor. Daha önceden ortada olmayan ancak yeni yeni sisteme giren dosya masrafı kavramı ise bankaların da gündeminde. Bu bağlamda bu 3 banka sembolik de olsa dosya masrafı alacağını açıkladı.

Rahatça Kredi Alınacak

Dosya masrafı alacak olan bankalar bu masrafın 5 TL ile sınırlı kalacağının altını çizdi. Dosya masrafı ile beraber ufak tefek devlet işlerinin finansmanı karşılanmış olacak. Bir diğer durum ise sicil affı oldu. Buna göre bankaların kara listesinde bulunan vatandaşın bu krediden yararlanması için gerekli tüm çalışmalar tamamlandı. Bayram öncesi kimsenin yüzünü yere eğdirmeyen devlet bankalara verdiği talimat neticesinde kefil, teminat ve bozuk sicile kimse takılmayacak. Alınan krediyi 3 yıl boyunca rahat rahat ödeme imkanı mevcut ayrıca faiz oranı da %0.42 olarak açıklandı. Başvurular online olarak gerçekleşecek ve kredi işlemlerinin neticesi SMS ile telefonunuza bildirilecek.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP