Kredi İçin Başvuruda Bulunan Herkes Şok Oldu ING Bank Gündeme Damgasını Vurdu
  • Finans 365
  • Kredi
  • Kredi İçin Başvuruda Bulunan Herkes Şok Oldu ING Bank Gündeme Damgasını Vurdu

Kredi İçin Başvuruda Bulunan Herkes Şok Oldu ING Bank Gündeme Damgasını Vurdu

Pandemi süreciyle hızlanan kredi kampanyalarının yenisi ING Bank’tan geldi. Kampanyadaki bazı detaylar vatandaşı şaşırtmaya yetti. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:38
Kredi İçin Başvuruda Bulunan Herkes Şok Oldu ING Bank Gündeme Damgasını Vurdu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edinilen bilgiye göre banka vatandaşlara kredi verdikten sonra ödeme planını 3 ay geriden başlatacak. 3 ay geri ödeme istemeyen banka vatandaşların aldıkları kredileri keyifle harcamasını istiyor. Bütçeleri sarsılmış olan vatandaşlar krediye rağbet ediyor. Bütçesel anlamda problemli olan vatandaşlara hemen borç dayamak doğru değil. Bunun farkında olan banka vatandaşlardan 3 ay geri ödeme talep etmeyecek. 20 bin TL’ye varan kredi limiti sunan banka yüksek limitli krediler isteyen vatandaşları farklı kampanyalara yönlendirebilecek. Faiz oranları konusunda endişe yapılmaması gerektiğini belirten banka her kredi kampanyasında olduğu gibi burada da makul bir oran oluşturulduğunun altını çizildi. %1.49 oranında faiz oranlarıyla işlem yapacak olan banka vade seçenekleri hakkında da bilgi verdi.

3 Ay Geri Ödeme Olmaksızın Kredi Alınabilecek

Buna göre 36 aya varan vade seçenekleri ile vatandaşlar taksitlerini ödeyebilecek. 3 ay geri ödememe durumu 36 aya dahil edilmedi. 3. Ayın sonunda vatandaşlar 36 ay ödemeyi başlatmış olacak. Bankada ödeme planını belirleme imkanınız olacak. Bundan dolayı kafanızı karıştırmanıza gerek yok. Aklınızda olan tüm soruları banka çalışanlarına online sistemde ise sanal asistana sorabileceksiniz. Kredi başvuruları için istenen evraklar da açıklandı. Buna göre TC kimlik numarasının görünür olduğu kimlik kartı ya da pasaport, geliri belgeleyen evrak, ikamet edilen yere ait son 3 aylık faturalar kesin olarak istenecek belgelerden. Ancak duruma göre banka farklı belgeler de talep edebilir. Hazırlıklı olmalısınız.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP