DOLAR

32,3383

0.17%
EURO

35,1681

-0.06%
ALTIN(gr)

2.243,25

0,00%
BİST 100

%
Manas Enerji Tera Yatırım Öncülüğünde Halka Arz Ediliyor
  • Finans 365
  • Borsa
  • Manas Enerji Tera Yatırım Öncülüğünde Halka Arz Ediliyor

Manas Enerji Tera Yatırım Öncülüğünde Halka Arz Ediliyor

Tera Yatırım’ın Halka Arzına Aracılık Ettiği; Manas Enerji Yönetimi Sanayi ve Ticaret A.Ş. (MANAS) 13 – 14 Temmuz tarihlerinde Borsa Satış - Sabit Fiyatla Talep Toplama yöntemi ile 9,90 TL’den Halka Arz Ediliyor.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:20
Manas Enerji Tera Yatırım Öncülüğünde Halka Arz Ediliyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Manas Enerji Yönetimi’nin Borsa İstanbul’da halka arzını gerçekleştirecek Tera Yatırım’dan yapılan açıklamada, ”Şirket, sermaye artırımı yoluyla 7.800.000 adet payın halka arzını gerçekleştirecektir. Yatırımcılar, Tera Yatırım Online şubesi ve 0212 365 10 00 çağrı merkezinden “MANAS” halka arzına katılabilir ve detaylı bilgi alabilir” ifadesi yer aldı.

Elektrik, su, ısı ve doğalgaz üzerine elektronik, mekanik ve elektromekanik tipte sayaç üretimi alanında faaliyet gösteren şirket, Türkkart Elektrik Teknik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi unvanıyla 7 ortaklı bir şirket olarak 1997 yılında kurulmuştur. 1999 ve 2009 yıllarında gerçekleşen unvan değişiklikleri sonrasında Manas Enerji Yönetimi Sanayi ve Ticaret A.Ş. adını alan şirket, sayaçların uzaktan haberleşme teknolojileri ile veri aktarımı, verilerin analizi ve enerji verimliliğine katkı sağlanması alanlarında faaliyetlerini sürdürmeye devam etmektedir.

Kurban Bayramı Sonrası Borsada Ralli Bekleniyor

12 ülkeye ihracat gerçekleştiren ve %100 yerli sermaye ile kurulmuş olan Manas Enerji Yönetimi, 6 laboratuvar ve 1 milyon dolar AR-GE yatırımı ile sektöre yön veren, sektörün öncü teknoloji firmaları arasında yer almaktadır.

Tera Yatırım Hakkında:

Güçlü özsermaye ve uzman kadro ile yola çıkan, eski ismi Stok Menkul Değerler A.Ş. olan Tera Yatırım Menkul Değerler A.Ş., 1990 yılında kuruldu. 2005 yılında ortaklık yapısı değişerek günümüzdeki pay sahipleri ile yoluna Tera Yatırım olarak devam etti. Tera, eski Roma bolluk ve verimlilik tanrıçası “Terra” isminden esinlenerek türetilmiş bir isimdir.

Tera Yatırım‘ın asıl amacı müşteri odaklı bir kurum kültürüyle Türkiye’de aracı kurumlar arasında öne çıkmak ve kaliteli hizmet sağlamaktır. Müşteri memnuniyetine önem veren Tera Yatırım, hukuk ve mevzuattan kaynaklanan her türlü yükümlülüğü titizlikle yerine getirmektedir.

Temel prensipleri arasında etik kurallara bağlılık, ileri görüşlülük, bağımsız aracı kurum kimliğinin korunması, müşteriler, çalışanlar ve ortaklar için katma değer yaratmak yer alıyor. Pay Piyasası ve Türev Araçlar Piyasasında Faaliyetlerini sürdüren Tera Yatırım, Sermaye Piyasası Kurul’un “Geniş Yetkili Aracı Kurum” lisansına sahiptir.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP