DOLAR

32,5380

0.14%
EURO

35,0045

-0.12%
ALTIN(gr)

2.434,60

-0,05%
BİST 100

%
Nakit İhtiyacı Olanlar Dikkat Sorgusuz Sualsiz 50 Bin TL Ödeme Alabilirsiniz
  • Finans 365
  • Finans
  • Nakit İhtiyacı Olanlar Dikkat Sorgusuz Sualsiz 50 Bin TL Ödeme Alabilirsiniz

Nakit İhtiyacı Olanlar Dikkat Sorgusuz Sualsiz 50 Bin TL Ödeme Alabilirsiniz

Ekonomik olarak çıkmazda olan vatandaşlar için bir kredi kampanyası da Halk Bank’tan geliyor. Buna göre kefilsiz teminatsız 50000 TL ödenecek. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:39
Nakit İhtiyacı Olanlar Dikkat Sorgusuz Sualsiz 50 Bin TL Ödeme Alabilirsiniz
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Pandemi sürecinde kamu bankalarından ciddi ataklar geldi. Vatandaşları yalnız bırakmayan bankalar cazip faiz oranlarıyla ve esnek ödeme imkanı ile binlerce vatandaşa yardımcı oldu. Bu kez de Halk Bankası yine binlerce vatandaşın sıkıntısını giderecek türden bir kredi, kampanyasıyla görücüye çıktı. Esnek ödeme imanları ve düşük faiz oranıyla beraber 50 bin TL’ye kadar kredi alma imkanı oluşturuldu. Banka sitesi içinde hızlı ödeme tablosuna da yer verildi. Buna göre vatandaşlar bankadan danışmanlık almadan önce kendi bütçelerini de göz önünde tutarak ödeme tablosu oluşturabilecek. Vade imkanlarına kadar her şeyi kendileri kurgulayarak bir tablo çıkartıp bankaya da aynı taleple gidebilecekler.

Ödeme Tablosunu Vatandaş Ayarlayacak

Faiz oranlarının %1.77 olarak belirlenmesi herkese nefes aldırdı. Herkes faiz oranlarının tekrar eskiye döneceğini zannederken Halk Bank vatandaşın yanında yer alarak oranlarda oynamaya gitmedi. 15 bin TL kredi çeken vatandaş 36 ay vade imkanını tercih edecekse ayda 600 TL ödeme gerçekleştirecek. Limitle ya da vade imkanlarını değiştirmek vatandaşın inisiyatifine bırakılacak. Dosya ücreti konusunda da açıklama yapıldı. 78 TL gibi bir ücret alınarak kredi almadan önce, kredi alırken ve kredi işlemlerinin ardından oluşacak tüm soru ve sorunları çözüme kavuşturulacak. Halk Bank birçok başvuru seçeneğine ek olarak SMS ile başvurma imkanını da müşterilerine sağladı. SMS ile başvuru yapacak kişiler TC kimlik numaralarıyla işlemleri başlatabilir.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP