DOLAR

32,4429

-0.15%
EURO

34,7993

-0.52%
ALTIN(gr)

2.449,09

0,54%
BİST 100

%
Uzun Süreli Hibe Destekleri Geliyor Girişimcilerin Yüzü Nihayete Gülüyor
  • Finans 365
  • Finans
  • Uzun Süreli Hibe Destekleri Geliyor Girişimcilerin Yüzü Nihayete Gülüyor

Uzun Süreli Hibe Destekleri Geliyor Girişimcilerin Yüzü Nihayete Gülüyor

Yapılan açıklamaya göre girişimciler uzun zamandır darda. Atılan adımlarla beraber girişimciler bir miktar rahatlayacak. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:37
Uzun Süreli Hibe Destekleri Geliyor Girişimcilerin Yüzü Nihayete Gülüyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Açıklamaların odağında yer alan yetkililer girişimcilerin rahat nefes almasını sağlayacak. Pandemi dolayısıyla illerini kurmak için çabalayan vatandaşlar başka bir iş verenin yanında çalışmak artık istemiyor. Herkesin kendi işinde daha rahat ve özgür olduğunun bilince olan vatandaşların girişimcilik öykülerinde hayli enteresan. Bu öyküde maddi olanakların olmaması kısmı devletin de markajına girdi. Maddi olarak sıkıntı yaşayan vatandaşlar için yeni bir iş kolu ve ödeme paketine sunuyor. 5 yıl sürecek olan hibe desteklerine yararlanmak isteyen vatandaşlar devletin sunduğu iş kolluna müracaat edebilir ve girişimcilik hikayesini oradan başlatabilir. Devlet tarımda depoculuk faaliyetlerine çok önem vermeye başladı. Özellikle bir mevsimde başka bir mevsime ait bir ürürdü tüketmek devlet ekonomisi için de avantaj. Bunda dolayı tarımda depoculuk işine girilmesi ve bu işe girişen vatandaşların teşvik edilmesi devlet politikası halini aldı.

Her Ürünün Değeri Farklı

Bu işe girişecek olan vatandaşlara 5 sene hibe desteği verilecek ve bu desteğin geri ödemesi olmayacak. Her ürünün to9n başına bir birim fiyatı olacak. Bu biri fiyatta göre depoya girdi yapacak olan kişi farklı bir birime fiyatla çıktı sağlayacak. Özellikle tarım sanayisi denen akanda tarımdan depoculuk çok önemli bir yer arz ediyor. Buna ek olarak birimlerin ton/TL Fiyatları da belirlendi. Zeytin, fındık, ceviz gibi ürünleri 1 tonu 9 TL’ye depolanacakken gül, rezene, anason gibi bitkilerin kurularının tonu 6 TL’den başlayan fiyatlarla depolanacak.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP