DOLAR

32,4504

-0.15%
EURO

34,8290

-0.66%
ALTIN(gr)

2.441,26

0,23%
BİST 100

%
Yeni Döneme Hızlı Giren Garanti Bankası Vatandaşı Krediye Boğacak

Yeni Döneme Hızlı Giren Garanti Bankası Vatandaşı Krediye Boğacak

Kredi verme yarışına hızlı giriş yapan Garanti Banaksı yeni döneme 2 farklı yenilikle giriyor. Buna göre kredi limitleri de artış gösterdi. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:31
Yeni Döneme Hızlı Giren Garanti Bankası Vatandaşı Krediye Boğacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yapılan açıklamaya göre vatandaşları online sisteme alıştırmaya çalışan Garanti Bankası yeni kredi kampanyasında sadece online başvuru alacak. Şubelere gidilmeyecek ve Alo Kredi Hattı kullanılmayacak. Bu şekilde sosyal mesafe kuralı uygulanırkenvatandaşlar evlerinden çıkıp şubelere gelerek zahmet vermeyecek. Kimi vatandaşlar ise şehir dışında oturduklarından onların bankalara erişimi daha zor oluyor. Bundan dolayı Garanti Bankası bu yenilikle beraber yavaş yavaş online sisteme geçiyor. Mobil uygulamam ve internet bankacılığı olarak ayrılan online işlemelerde vatandaşa hangisi için müsaitse o yöne yönlenecek. Belli bir engel sevişesinde olan vatandaşlar içinse şubelere de hizmet verilecek. Kredi limitleri için de açıklama yapan banka yüzleri güldürmeye devam etti.

Vatandaş Ödemelere Karar Verecek

Buna göre 50 bin TL’ye kadar kredi verecek olan banka 36 ay vade seçeneği sunacak. Sunulacak vade seçeneğini vatandaş kendisine göre uygulayacak. Borcunu 36 ay taksit ile de ödeyebilecek ya da 12 ay, 24 ay gibi seçenekleri de kullanacak. Bu seçeneklereparalel olarak banka faiz oranlarını ona göre borca yansıtacak. Faizoranlarıise %1.2 olarak açıklandı. Vade seçeneklerini 12 ay gibi kısa vadeli seçen vatandaşlar için faiz oranı çok fazla uygulanmayacak. Başvurular ise sadece online devam edeceğinden 7 gün 24 saat kredi başvuru oluşturmak mümkün olacak. Sorularınıza ise sanal asistan cevap verecek. Sanalasistan derdinize derman olmadıysa bankayı arayabileceksiniz.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP