Böyle Kredi Limiti Ne Görüldü Ne Duyuldu Vakıf Bank Olmaz Denileni Yaptı
  • Finans 365
  • Kredi
  • Böyle Kredi Limiti Ne Görüldü Ne Duyuldu Vakıf Bank Olmaz Denileni Yaptı

Böyle Kredi Limiti Ne Görüldü Ne Duyuldu Vakıf Bank Olmaz Denileni Yaptı

İhtiyaç kredisi almak isteyen vatandaşlar bankaları araştırırken on hamle Vakıf Bank’tan geldi. 125 bin TL’ye varan limitler oluşturuldu. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:24
Böyle Kredi Limiti Ne Görüldü Ne Duyuldu Vakıf Bank Olmaz Denileni Yaptı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kredi başvurularının yoğun şekilde devam ettiği bu dönemde aynı zamanda kred kampanyaları da paylaşılmaya devam ediliyor. Tüm kredi kampanyaları birbirinin aynısı olarak nitelendirilirken Vakıf Bank yeni bir çalışma başlattı. İhtiyaç kredilerinde yüksek limit imkanı pek tanınmazken Vakıf Bank 125 bin TL’ye kadar kredi vereceklerini açıkladı. Ayrıca kredi başvuruları için de açıklama gecikmedi. Banka müşterileri ile müşteri olmayan vatandaşların başvur süreçleri farklı olacak. Bu farklılık faiz oranları ya da vade seçenekleri olmayacak. Ancak verilmesi gereken evrakların sayısı ve özellikleri bakımından değişiklikler olacak. Vade imkanları hakkında da bilgi veren ilgililer 60 aya kadar taksitlendirme yapacaklarını belirttiler.

Banka Müşterilerinin Ayrıcalıklı Olacağı Belirtildi

İnternet sitesinde kredi kampanyalarının kıyas edilebileceği bir sayfa bunuyor. Vatandaşlar almak istedikleri kredi limitini ve vade seçeneğini belirledikten sonra her ay ne kadar ödeyeceğini ve faiz oranını görebiliyor. Ancak bu işlemleri kendi başına yapamayacak olan vatandaşlar şubelere gelerek banka çalışanlarından destek alabilecek. Ayrıca mobil uygulamalardan ve internet bankacılığından da başvuru işlemleri başlatılabilir. Bu iki yer için sanal asistan uygulaması hizmete kondu. Bankayı aramadan kısa zaman içinde sorularınıza yanıt bulabileceksiniz. Ancak aradığınız detaylı cevabı bulamadığınızda yine banka ile irtibata geçebilirsiniz. Başvuru işlemleri ayrıca banka müşterileri için daha hızlı ve pratik olacak. Diğerlerinin getirmesi gereken nüfus cüzdanı, gelir belgesi gibi evrakların getirilmesine gerek yoktur.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP