Yapı Kredi’den Çiftçilere Hayvan Alım Kredisi

Yapı Kredi’den Çiftçilere Hayvan Alım Kredisi

Yapı Kredi Bankası, tarım ve hayvancılık ile uğraşan vatandaşlar için çok çeşitli kredi imkanları sunmakta, tarım sektörünün ve çiftçilerin ihtiyaçlarını karşılamakta, sağladığı finansman desteği ile onların işlerini kolaylaştırmakta ve tarımsal kredi kartları, tarım paketleri gibi projeler ile çiftçinin ve bütün bir tarım sektörünün verimliliğini arttırmaktadır.

ABONE OL
3 Şubat 2022 20:53
Yapı Kredi’den Çiftçilere Hayvan Alım Kredisi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yapı Kredi Bankası Hayvan Alım Kredisi

Yapı Kredi Bankası’nın hayvancılık ile uğraşan çiftçiler ve işletmeler için sunduğu Hayvan Alım Kredisi, işletmelere ve çiftçilere küçükbaş veya büyükbaş hayvan alımlarını gerçekleştirdikleri sırada finans desteği sağlamakta ve hayvancılık ile uğraşan vatandaşların önünü açmaktadır. Yapı Kredi Bankası Hayvan Alım Kredisi, çiftçilere ve hayvancılık ile uğraşan işletmelere büyük ölülerde geri ödeme kolaylıkları sunmaktadır. Bu çerçevede, Yapı Kredi Hayvan Alım Kredisi’nin geri ödemeleri, istenildiği takdirde ipotek teminatı, istenildiği takdirde 60 aya kadar uzanabilen vade seçenekleri ile ve istenildiği takdirde 3 ayda 1’e kadar çıkabilen ödeme aralıkları ile yapılabilmektedir.

Yapı Kredi Bankası Besicilik Kredisi

Yapı Kredi Bankası’nın küçükbaş veya büyükbaş hayvanların yem, aşı, ilaç ve bakım gibi ihtiyaçlarının karşılanabilmesi için sunduğu bu kredi çeşidi, 12 aya kadar çıkabilen vade seçenekleri ve vade süresinin bitiminde yapılacak tek sefer ödemeleri gibi çeşitli geri ödeme tarzları ile verilebilmektedir.

Yapı Kredi Bankası Çiftçi Kredisi

Yapı Kredi Bankası’nın sunduğu çiftçi kredisi hizmeti, ekim-dikim, hasat, sulama ve gübreleme gibi zamanlarda çiftçilerin ihtiyaç duyduğu maddi desteği karşılayabilmek amacı ile dizayn edilmiş bir kredi çeşididir. Hasat zamanlarına ve çiftçilerin durumlarına göre çeşitli vade ve taksitli geri ödeme seçenekleri sunabilen Yapı Kredi Çiftçi Kredisi’nin vade süresi ise en fazla 18 ay olabilmektedir.

Yapı Kredi Bankası Tarımsal Yatırım Kredisi

Yapı Kredi’nin Tarımsal Yatırım Kredisi hizmeti, tarım sektöründe aktif olarak faaliyet gösteren tarım şirketlerinin büyüme ihtiyaçlarını karşılamak üzere ve kapasite arttırma, işletme yenileme gibi amaçlar doğrultusunda gerçekleştirilmesi planlanan yatırımların finansal yükünü karşılayabilmek için tasarlanmıştır. Tarımsal Yatırım Kredisi’nin vade seçenekleri 60 aya kadar çıkabilmekte ve geri ödemeler, ayda 1, 2 ayda 1, 3 ayda 1, 6 ayda 1 yada 12 ayda 1 vade taksiti ile yapılabilmektedir.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP