Odeabank’tan Ara Ödemeli Konut Kredisi Fırsatı

Odeabank’tan Ara Ödemeli Konut Kredisi Fırsatı

Odeabank’ın müşterilerine sunduğu Ara Ödemeli Konut Kredisi seçeneği ile, taksit tutarlarına ek olarak ödeme yapmak isteyen vatandaşlar avantajlı fırsatlar ile geri ödemelerini gerçekleştirebiliyor. Özellikle kazançlarında bazı belli aylarda artışlar elde etmekte olan serbest meslek sahipleri ve belli zaman aralıklarında çeşitli ikramiyeler alan çalışanlar için biçilmiş kaftan olan Odeabank Ara Ödemeli Konut Kredisi, bu tarzda bir ödeme planı olan vatandaşlar için daha düşük faiz oranları ve kredi taksitlerini daha çabuk bitirebilme imkanları sunuyor.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:06
Odeabank’tan Ara Ödemeli Konut Kredisi Fırsatı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ara Ödemeli Konut Kredisi’ne Başvuruda Bulunmak İçin

Odeabank’tan bir Ara Ödemeli Konut Kredisi temin etmek için, Odeabank’ı telefonla arayabilir, size en yakın Odeabank şubesine gidebilir veya başvurunuzu internet üzerinden de gerçekleştirebilirsiniz. E – mail üzerinden veya faks üzerinden nüfus cüzdanı fotokopinizi Odeabank’ın müşteri temsilcisine göndererek başvurunuzu hemen başlatabilir ve ön değerlendirme sürecine adımınızı atabilirsiniz. Satın almak istediğiniz konutun değerini belirleyecek olan ekspertiz aşaması, Türkiye’nin her yerinde Odeabank’ın uzmanları tarafından yapılabilmekte ve değer belirleme işlemi genel ekspertiz ücreti çerçevesinde gerçekleşebilmektedir. Belirlenen ödeme planlarını onaylamak, kredi sözleşmesini incelemek ve sözleşmeyi teslim almak için Ara Ödemeli Konut Kredisi kapsamında gerekli olan belgeler ile size en yakın Odeabank şubesine gelmeniz yeterlidir.

Odeabank Ara Ödemeli Konut Kredisi Temin Etme Süreci

Odeabank’ın Ara Ödemeli Konut Kredisi’ne başvuruda bulunduktan sonra, Odeabank uzmanları tarafından satın almak istediğiniz konutun değerini tespit etmek amacıyla ekspertiz işlemleri başlatılmaktadır. Ekspertiz işlemlerinin ardından ise, Odeabank’ın alanında uzman satış temsilcileri ile şartlarınıza ve belirlediğiniz ara ödeme tarihlerine göre bir ödeme planı yapılmaktadır. Ödeme planında ortak bir karara varılmasının ve talep ettiğiniz kredi miktarının onaylanmasının ardından ise tapu işlemleri ve ipotek tesisi işlemleri gelmektedir. Bu işlemlerinde tamamlanmasının ardından satın almak istediğiniz konutun değerinin maksimum yüzde 75’i oranında olacak olan konut kredinizi temin edebilir ve kullanım aşamanızı başlatabilirsiniz.

Odeabank Ara Ödemeli Konut Kredisi’nin Özellikleri

Odeabank’ın Ara Ödemeli Konut Kredisi seçeneği, 120 aya kadar ulaşabilen geniş vade seçenekleri ile ve yüzde 1,12’den başlayabilen kredi faiz oranlarıyla temin edilebilmekte ve satın almak istediğiniz evin toplam değerinin maksimum yüzde 75’i seviyesinde olabilmektedir.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP