Dolar Açık Ara Farkla Yükselişte!

Dolar Açık Ara Farkla Yükselişte!

Dolar yükselişini açık ara farkla sürdürüyor. Haftaya 7.49 ile başlayan dolar haftanın son gününde 7.55 TL ile arayı daha açmaya çabalıyor. Dolarda ki yükselişin sebepleri ise vatandaş tarafından en çok merak edilen konu haline geldi. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 20:58
Dolar Açık Ara Farkla Yükselişte!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Dolar Yükselişe Devam Ediyor! Tarihi zirveye koşan adım ilerleyen dolar 7,49 TL ile başladığı haftaya 7,50 TL devam etti, haftanın son haftasında ise dolar ağız uçuklatarak 7,55 TL’ye yükseldi. Dolar yatırımcıları bu durumdan bir hayli memnun görünüyor. Vatandaş ise bu durumdan hiç hoşnut değil. Yükselen ekonomik standartlar, yaşam koşulları, yükselen maliyetler vatandaşı korona günlerinde zaten çok zorluyorken doların bu denli yükselişi geçim derdi çeken vatandaşın gözünü korkutuyor.

Dolarda ki Yükselişin Sebebi Nedir?

Dolar yükselişine devam ettiği sıralarda vatandaşın aklında ki tek soru neden bu kadar yükseliyor oluyor. Dolarda ki bu yükselişin sebepleri arasında ekonomistler, Akdeniz’de yaşanan olayların, yükselen enflasyonların başta olmak üzere ABD’de ki işsizlik oranlarının ve Türk Lirasının değer kaybetmesini sebep olarak görüyorlar. Vatandaş korku içerisinde gelirini nasıl tutacağını ve geçimini nasıl sağlayacağını düşünüyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP