Piyasaya 25 Milyar Lira Kredi Paketi Sunulacak

Piyasaya 25 Milyar Lira Kredi Paketi Sunulacak

Piyasaya yeni can suyu verilecek. 25 milyar liralık yeni kredi paketi hazırlanıyor.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:06
Piyasaya 25 Milyar Lira Kredi Paketi Sunulacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Küçük ve orta ölçekli şirketler için 20 milyar liralık KOBİdeğer kredisi benzeri bir benzer destek daha sunuluyor. elde edilen bilgileregöre 25 milyarlık yeni Kredi kaynağı büyük şirketler içinde kullanılacak.

125 milyon lirayakadar cirosu olan şirketlerin her birine bir buçuk milyon liralık işletmekredisi verilecek. Kredi 6 ay ödemesiz ve 36 ay vadeli olacak şekilde verilecek.

Ekonomiye 25 milyar liralık can suyu daha verilecek. dahaönce KOBİ şirketler için 21 liralık kobider kredisi paketi hazırlanmıştı. 2017yılı cirosu 25 milyon liranın altında bulunan ve ihracat yapan kobi’lere buKredi verilebilecek. alınan bir diğer bilgiye göre büyük şirketlerde yeni Krediüzerinden yararlanabilecek. 25 milyar liralık yeni Kredi paketi hazırlanıyor. 125milyon liraya kadar cirosu olan şirketin her birine 1 buçuk milyon krediverilebilecek. Kredi 6 ay geri ödemesiz ve 36 ay vadeli şekilde geri ödenecek.

KOBİ kredisine toplamda 14 bankanın katıldığı bu bankalarındaha gelişmiş yeni bir kredi seçeneği de sunulacak. 14 bankanın birleşerek küçükve orta ölçekli İşletmeleri yanı sıra büyük işletmelerde Kredi sağlanmasıbekleniyor. 36 ay vadeli kredi seçenekleri ise yakın zamanda başlayacak.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP