DOLAR

32,4504

-0.15%
EURO

34,8290

-0.66%
ALTIN(gr)

2.441,26

0,23%
BİST 100

%
Enpara Güvenilir Mi?

Enpara Güvenilir Mi?

Enpara.com bankası, QNB Finansbank kuruluşu tarafından 2012 Ekim ayında kurulmuştur. Televizyon ekranlarındaki reklamlardan da görüldüğü gibi şubesi olmayan ancak online ve telefon bankacılığı ile her türlü bankacılık işlemlerinin yapıldığı masrafsız bir bankadır.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:08
Enpara Güvenilir Mi?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Enpara Hakkında

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) izni ile bankalar yasasına uygun olarak değerlendirilmiştir. Diğer bankalar ile mevduatı aynı değerde görülmüş olup, mevduat değerinin 100.000 TL ile güvenilir bir banka olduğunu belirtebiliriz. Finansbank QNB desteği ile açılmış olması ayrıca bir güvencedir. Enpara.com bankasının şubesi mevcut olmayıp, Finansbank QNB bankası şubeleri her türlü bankacılık işlemlerini yapma desteğini sunmuştur.

Enpara.com ‘un Avantajları

Enpara.com müşterilerine cazip olanaklar sunmaktadır. mobil uygulaması ya da internet web sitesinden internet bankacılığını kullanılarak havale ve eft imkanlarını kolaylıkla yapabilirsiz. Eft ücreti olmadan bankacılık işlemlerinizi yaparak giderlerinizi düşürebilirsiniz, kesinlikle eft ücreti alınmamaktadır masrafsız bir banka olması ile de müşterelerini her geçen gün artırarak büyüyen bir bankadır. Enpara.com Online işlemlerde anında kredi başvurusu yaparak onaylanmasını sağlayabilir ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz.

Enpara.com adresinden başvuru yaparak enpara müşterisi olabilirsiniz. Başvuru sonrasında müşteri temsilcisi evinize ya da iş yerinize gelerek kartınızı size teslim ederken sizde şubeye gitmeden hizmetin ayağınıza kadar gelmesinin keyfini çıkartabilirsiniz. Enpara kendi müşterilerine has faiz oranları ile de dikkat çekmektedir. Vadeli hesaplarda müşterilerine yüksek faiz uygulaması ile de tercih edilen banka ayrıca; taşıt kredisi, konut kredisi ve ihtiyaç kredisi gibi kredilerle de müşterilerine uygun faiz oranlarında ve vadede krediler sunmaktadır. Encard ATM olarak Finansbank QNB ATM’lerini kullanması yanı sıra ayda bir farklı bir banka ATM’sinden kesinti olmadan para çekme olanağı vermektedir.

Enpara.com’un mobil uygulaması da mevcut olup, kullanma kolaylığı da kullanıcıları sevindirmektedir. Mobil uygulamadan bankacılık işlemlerinizi rahatlıkla yapabilir, sık kullanılanlara ekleyerek ödeme ve eft işlemlerinizi zaman kaybetmeden hızlıca yapabilirsiniz. Kredi ve fatura ödemelerinde otomatik talimat vererek ödeme tarihlerini takip etmek zorunda kalan ve fatura tarihlerini unutanlar için önemli özellik olan fatura ödeme talimatı size bir nebze destek olmaktadır.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP