Garanti’den Özel Ödemeli Mortgage

Garanti’den Özel Ödemeli Mortgage

Bugün ev almak isteyenlerin büyük bir çoğunluğu mortgage kullanarak bunu gerçekleştirmektedirler. Bu nedenle mortgage ürünleri sıklıkla kullanılmaya başlandı. Peki nedir bu mortgage? Mortgage; bir tür gayrimenkul finansal sistemidir. Bu sistem, konut edinmek için yeterli birikimi bulunmayanlara tıpkı kira öder gibi aylık ödemeler yaptırır ve bu sayede konut sahibi olmalarını sağlar.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:18
Garanti’den Özel Ödemeli Mortgage
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Mortgage kelimesi “ipotek teminatı” anlamına gelir. Bu krediler uzun vadeli kredilerdir. Mortgage kullanılarak alınacak konutun üzerine ipotek tahsis edilir, bu teminat olarak görülür ve normal bir durumdur. Uzun vadede oldukça karlı bir yatırım olanağı sunar. “Mortgage” olarak yazılan kelime “morgıç” şeklinde telaffuz edilir. Mortgage, toplumların refah seviyesinin yükselmesinde etkin rol oynayan bir bankacılık ürünüdür. Pekçok insan hayallerindeki eve kavuşmak için mortgage ürünlerini kullanır.

Garanti Özel Ödemeli Mortgage Kimler İçin Uygundur? Özellikleri Nelerdir?

Garanti Bankası’nın sunmuş olduğu bu özel ödemeli mortgage özellikle geliri yıl içinde farklılıklar gösterenler için uygundur. Vade boyunca ödeyeceğiniz taksit miktarlarını kendiniz belirlemek istiyorsanız Garanti Özel Ödemeli Mortgage tam size göre bir konut kredisi biçimidir.

Bu kredi TL biçiminde kullanılır ve 240 aya kadar taksitlendirilebilir. Garanti mortgage özel ödeme planı kredinizi kullandığınız andaki sabit faizli mortgage oranıyla sabitleneceğinden, yapacağınız ödemeleri önceden öngörebilmeniz mümkün. Kullanabileceğiniz kredi miktarı ise alacağınız konutun %80 değerine kadar çıkabilmektedir. Garanti özel ödemeli mortgage gerçek kişiler tarafından ve yalnızca mesken alımı amacıyla kullanılabilir.

Faiz Oranları Nedir? Bu Kredi Neden Tercih Edilmelidir?

Müşterilerine her zaman avantajlı ödeme planları sunan Garanti Bankası bu mortgage ürününde sabit faiz uygular. Garanti sabit faizli mortgage kullanmak isteyenler için Garanti Özel Ödemeli Mortgage oldukça uygun bir seçenek olacaktır. 48, 60, 120 ve 240 ay vade seçenekleri bulunan bu kredide faiz oranı tüm bu vade seçenekleri için %1,39 oranıyla sabittir. Ekspertiz ücreti ise kullanacağınız mortgage miktarına göre değişiyor ve asgari 527,46 TL azami 2000 TL arasında hesaplanıyor. Kredi tahsis ücretinin azami oranı ise aldığınız kredinin %0,5’i oranında hesaplanıyor. Konut sigortası ve DASK primleri ise mortgage kullanılacak konutun özelliklerine göre değişim göstermektedir. Taşınmaz rehin ücretinin azami tutarı 180 TL olarak belirlenmiştir. Yıllık maliyet oranı %15,68’dir.

Gerek vadelerinin uzunluğu, gerekse aylık ödeme miktarının kullanıcıya göre esneyebilmesi ve uygun faiz oranları yönünden Garanti Bankası Özel Ödemeli Mortgage konut kredisi kullanmak isteyenler için oldukça avantajlı bir mortgage ürünü durumundadır.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP