Ev Hanımları Müjde: İŞKUR’dan Ev Hanımlarına Günlük 80 TL!

Ev Hanımları Müjde: İŞKUR’dan Ev Hanımlarına Günlük 80 TL!

Yeni tip koronavirüs salgını ile birlikte alınan önlemler dahilinde vatandaşın ekonomisi olumsuz yönde etkilendi, İŞKUR bu zamana kadar anneleri destekleyici fırsatlar sunmuştu. Çocuk sahibi olan kadınlara özel alarak devlet tarafınca geri ödemesiz destekler sunulmakta, kimler bu destekten yararlanabilir? Şartlar nelerdir? Konuyla ilgili tüm detaylar haberimizde…

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:27
Ev Hanımları Müjde: İŞKUR’dan Ev Hanımlarına Günlük 80 TL!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Dünyayı saran yeni tip koronavirüs salgını ile birlikte vatandaşların ekonomisi olumsuz yönde etkilendi, bilindiği üzere İŞKUR annelere birçok fırsat tanımaktadır. İŞKUR son uygulaması ile çalışmayan annelerin yüzünü güldürecek bir haber verdi!

Çalışmayan annelere günlük 80 lira verilecek, gerekli şartları karşılayan annelere 3 ay boyunca 80 TL ödenecek, üç ay sonunda çalışmayan anneye İŞKUR tarafından toplamda 7200 liralık yardım almış olacaklar. Bu uygulamadan yararlanmak isteyen annelerin çalışmıyor olması gerekmekte, tüm ülkede 81 ilde uygulama başlamış durumda.

Annelere Günlük 80 TL Uygulaması Ülke Genelinde Başladı

Yeni tip koronavirüsü ile birlikte İŞKUR vatandaşlara maddi desteğe yoğunlaştı, bu seferki uygulaması ile işsiz annelere günlük 80 TL harçlık ile ayda 2400 liralık maddi destek sunuyor. Üç aylık yardım sonunda anneler 7200 liralık maddi destek verilmiş olacak. Bu uygulamadan yararlanmak isteyen annelerin işsiz, son üç ay hiçbir sigortalı işte çalışmamış olması gerekmekte. İŞKUR tarafından başlatılan bu proje tüm ülkede seksen bir ilde uygulanmaktadır.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP