DOLAR

32,4342

0.01%
EURO

34,6947

-0.37%
ALTIN(gr)

2.392,02

-1,75%
BİST 100

%
Sicili Bozuk Olan Vatandaşlara 100 Bin TL Kredi Desteği Verilecek! 2023 Kredi Puansız Kredi Veren Bankalar
  • Finans 365
  • Bankacılık
  • Sicili Bozuk Olan Vatandaşlara 100 Bin TL Kredi Desteği Verilecek! 2023 Kredi Puansız Kredi Veren Bankalar

Sicili Bozuk Olan Vatandaşlara 100 Bin TL Kredi Desteği Verilecek! 2023 Kredi Puansız Kredi Veren Bankalar

ABONE OL
22 Ocak 2023 00:07
Sicili Bozuk Olan Vatandaşlara 100 Bin TL Kredi Desteği Verilecek! 2023 Kredi Puansız Kredi Veren Bankalar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Birçok banka kredi destek paketleri oluştururken çeşitli şartlar dahilinde bu destekleri vatandaşlara sunmaktadır. Bunlardan bir tanesi de sicil konusudur. Bankaların daha önce kara listesine giren vatandaşlara kredi verme konusunda sıkıntı çıkaran bankalardan yeni bir karar geldi. İşte detaylar.. Buna göre kamu bankalarından yapılacak başvurular neticesinde 100 bin TL’ye kadar kredi alabilecekler. Maddi anlamda sıkıntı yaşayan vatandaşlar bankaların paylaştığı kredi paketlerini dikkatle takip ediyor. Ancak kredi sicili bankaların istediği gibi olumlu olmayan vatandaşlar bu desteklerden yararlanamıyor. Bunun önüne geçmek isteyen devlet yeni bir çalışma ile sicil engelini ortadan kaldırdı.

QNB Finansbank’ın şubesiz bankacılık başlığı altında geliştirmiş bulunduğu hizmetlerden biri olan Enpara, kredi notu düşük olan vatandaşlar bağlamında geliştirmiş bulunduğu ihtiyaç kredisi hizmetini duyurdu. Banka, vatandaşlara 100 bin TL’ye kadar kredi desteği vereceğini açıkladı.

Fibabanka da kredi puanına bakmadan, ihtiyaç kredisi hizmeti sunacağını açıkladı. 100 bin TL’ye kadar nakit desteği sağlayacağını bildirdi.

Aktifbank bağlamında tasarlanmış olan bir program olan NKolay, son dönemde yaşanan ekonomik olumsuzluklar sebebi ile nakit gereksinimi meydana gelen fakat kredi puanı düşük bulunduğu için bankaların ihtiyaç kredisine müracaat yapamayan vatandaşlar için kredi puanının önemsenmediği bir ihtiyaç kredisi hizmeti geliştirdi.

NKolay doğrultusundan tasarlanmış olan kredi puansız ihtiyaç kredisi hizmetine göre vatandaşlara azami olarak 50 bin TL değerinde nakit desteğinin sağlanmasına karar verildi.

Maaşların Bankalara Taşınması Şart

Düşük faiz oranlarından yararlanmak isteyen vatandaşlar tekrardan kredi kampanyalarını araştırmaya başladı. Bu sayede kredi sicili bozuk olan vatandaşlar hem kredi hem de kredi kartı alabilecek. Vakıfbank ve HalkBank başvuruları bu vatandaşlara yönelik yeniden oluşturmayı planlıyor. 36 aya kadar vade seçeneği sunan iki banka vatandaşlara düşük faizli ve esnek ödemeli seçenekler oluşturuyor.

finans365.com özel haber

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP