Böyle İhtiyaç Kredisi Görülmedi Başvuru Seçenekleri Hayrete Düşürdü
  • Finans 365
  • Kredi
  • Böyle İhtiyaç Kredisi Görülmedi Başvuru Seçenekleri Hayrete Düşürdü

Böyle İhtiyaç Kredisi Görülmedi Başvuru Seçenekleri Hayrete Düşürdü

İş Bankasıkredi kampanyalarında kredi limitlerini artırmaya devam ediyor. Yapılan açıklamaya göre 150 bin TL’ye varan kredi kampanyasında sona gelindi. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:33
Böyle İhtiyaç Kredisi Görülmedi Başvuru Seçenekleri Hayrete Düşürdü
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Başvuruları kısa zamanda başlatacaklarını belirten banka yetkilileri başka açıklamalarda da bulundu. Buna göre 7 farklı yoldan kredi başvurusu yapabilirsiniz. Sadece şubelere giderek kredi başvurusu yapma mecburiyeti bittiğinden bu kredi kampanyasından milyonlarca kişinin yararlanması bekleniyor. Nakdi olarak verilecek krediler için banka müşterisi olmanız gerekmiyor. Ancak banka müşterisi olmanız İş Bankası fırsatlarından yararlanmanız anlamına geliyor. Vade seçeneklerini 36 aya kadar sabitleyen banka vatandaşlara uygun ödeme planları da hazırlamış durumda. Tüm senaryolara hazırlıklı olan banka maddi olarak çok dipte olan vatandaşların bile rahatlıkla ödeme yapacağı bir plan oluşturmuş durumda. Vatandaşların akıllarına takılan her soruyu cevaplandırmak için 3 farklı platform oluşturan banka milyonların bu krediden yararlanmasını istiyor.

Toplumun Her Kesimine Kredi Verilecek

Online işlemleri kullanacak olanların sanal asistan kullanacağı belirtilirken şubeler vasıtasıyla işlem yapacaklar için bu durum banka çalışanlarına evrilecek. Telefondan hem kredi başvurusu yapıp hem kredi hakkında bilgi almak isteyenler Alo Kredi Destek Hattını kullanabilecek. %1.40 oranında faiz ile işlem yapacak olan banka vatandaştan 3 ay da geri ödeme almayacak. Bu fırsatlardan yararlanmak isteyen vatandaşlar başta şubelere giderek başvuru yapacakları gibi SMS ile de kredi başvurusu oluşturabilir. Ayrıca ATMler, web sitesi, telefon şubesi ve İşCep ile de kredi başvurusu oluşturulabilecek. Bu sayede vatandaş ister evinden çıksın ister çıkmasın ister online işlemleri bilsin ya da bilmesin kolaylıkla kredi alabilecek.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP