2019 En Kolay Kredi Veren Bankalar (Anında, Gelir Belgesiz)
  • Finans 365
  • Kredi
  • 2019 En Kolay Kredi Veren Bankalar (Anında, Gelir Belgesiz)

2019 En Kolay Kredi Veren Bankalar (Anında, Gelir Belgesiz)

Bankalardan kolayca anında hızlı kredi almak istiyorsanız en kolay kredi desteği alabileceğiniz bankaların listesini inceleyebilirsiniz. Gelir belgesi olmadan kredi almak için şartları, faiz oranlarını ve vade seçeneklerini inceleyebilirsiniz.

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:38
2019 En Kolay Kredi Veren Bankalar (Anında, Gelir Belgesiz)
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bankaların 2019 yılı kolay kredileri düşük faiz oranları ve teminat istememe avantajları ile müşterilere yardımcı olmaktadır. Kolay kredi almak için yapılması gereken internet üzerinden başvuru yapmak olmalıdır.

İnternet başvuruları, 5 dakika süre içinde yanıtlanmaktadır. Bunun yanında internet başvurularında yalnızca verdiğiniz bilgiler baz alınır bu doğrultuda araştırmalar yapılır. Bu nedenle doğru beyan vermeniz önem taşır.

N Kolay’dan Kolay Kredi

N Kolay kredisi şubelerden verilmemektedir. Bunun için Aktif Bank’ın mobil uygulamasını yüklemek gerekmektedir. Online hizmetler kapsamında bulunan N Kolay kredi, 30.000 TL limitle verilmektedir. Bu miktarı 60 aya kadar vadelendiren banka, internet üzerinden yapılan başvurularda özellikle yüklü miktarlardaki kredi alımlarında kurye aracılığıyla imzalanması ya da görülmesi gereken belgeleri müşterinin ikamet adresine göndermektedir. Üstelik hiçbir evrak talep edilmeden alınan bu kredi, %2,09 faiz oranıyla müşterilere verilmektedir. Faiz oranı sabit olarak uygulanmaktadır ve vadeye ya da kullanılan kredi miktarına göre değişmez. Bankanın internet sitesinde ne kadar miktarda kredi kullanılırsa ne kadar vade yapılacağı, faizler ve komisyonlar kapsamında ne kadarlık bir ödeme çıkarılacağı gibi bilgileri sunan bir hesaplama makinesi bulunmaktadır.

CEPTETEB Kolay Kredi

CEPTETEB uygulamasından kredi almak için 20 yaş sınırı getirilmiştir. Banka, 20 yaşını doldurmuş ve hali hazırda çalışıyor olan müşterilerine 30.000 TL limitle kredi imkanı sunmaktadır. Banka, internetten yapılan başvurulara daha hızlı ve olumlu yanıt vermektedir. Tamamen evraksız ve kefilsiz olarak verilen bu kredi, bankada kullanılmakta olan bir hesabın varlığı ve banka ile düzenli bir ilişiğin bulunması durumunda artabilmektedir. Bankanın kolay kredi faiz oranları %2,79 olarak belirlenmiştir.

Enpara.com Kolay Kredi

Enpara ile kredi kullanmak için 50.000 TL’lik bir limit bulunmaktadır. Banka tarafından herhangi bir belge istenmeden alınabilecek bu kredi tutarı, limitin sınırına yaklaştıkça kefil ya da teminat isteme oranını arttırmaktadır. Kredi notunun düşük olması gibi durumlarda da kefil isteme oranı artar. Bankanın güncel kolay kredi faizi %2,93 olarak belirlenmiştir. Bu bankadan kredi almak için internet üzerinden başvuru yapmanız gerekmektedir. Banka, bu kapsamda yapılan başvuruları değerlendirdikten sonra size 5 dakika içerisinde dönüş yapmaktadır. Bunun yanında banka, internet başvurularında komisyon ve dosya masrafı almadan kredi vermektedir.

ING Bank Kolay Kredi

ING Bank’tan kredi kullanmak için kefil veya herhangi bir belgeye ihtiyaç duyulmamaktadır. Bu kapsamda banka gelir belgesi de dahil hiçbir belge talep etmez. Ancak kredi notunun çok düşük olması halinde kefil ya da teminat isteme hakkı bankaya aittir. Bu banka da, kolay kredilerinde 20 yaş sınırı bulundurmaktadır. Kredi notuna göre faiz politikası uygulayan bankanın ortalama kredi faizi %2,10 civarındadır. ING Bank aracılığıyla yapacağınız kredi başvurularını internet üzerinden, mobil şubelerden ya da şubelerden yapabilirsiniz. Ancak bankanın hızlı kredi avantajından yararlanmak istiyorsanız, internet üzerinden yapacağınız başvuruların 5 dakikada yanıt kolaylığını kullanabilirsiniz.

Akbank Kolay Kredi

Akbank’tan kredi kullanmak için 800 kredi notuna ihtiyaç duymaktasınız. 800 gibi az bir puana da kredi vermekte olan banka, kolay krediler kapsamında 50.000 TL sınıra kadar kredi verebilmektedir. Bu avantaj, ihtiyaç kredileri başlığı altında bulunmaktadır. Bunun yanında banka, gelir belgesi ve teminat isteme hakkına sahiptir. Bankanın bu krediyi vermekteki şartları arasında gelirini belgeleyebilir olmak ve 18 yaşını doldurmuş olmak bulunmaktadır. Bu şartlarla verilen kredi, internet üzerinden yapılan başvurularda 5 dakika içinde yanıtlanmaktadır. Akbank kolay kredilerinden yararlanmak için bankanın müşterisi olmanız, şansınızı arttıracaktır.

Finans365.com

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP