DOLAR

32,3150

0.19%
EURO

35,0277

-0.31%
ALTIN(gr)

2.280,41

0,14%
BİST 100

%
Encard Başvurusu Nasıl Yapılır?

Encard Başvurusu Nasıl Yapılır?

Encard cazip avantajları ile dikkat çeken bir para kartı olarak dikkat çekiyor. Peki encard avantajları nelerdir? Encard Başvurusu Nasıl Yapılır?

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:38
Encard Başvurusu Nasıl Yapılır?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Encard, enpara.com bankasının nakit çekimlerinde kullanılan kartıdır. Encard’a sahip olmak çok avantajlıdır. Encard başvuru yapmak için https://www.qnbfinansbank.enpara.com/ adresine giderek başvuru ekranından başvuru yapabilirsiniz. Başvuru sonrasında müşterisi hizmetlerinden belirttiğiniz adrese kadar gelip, kartınızı size sunacaklardır. 7 iş günü ile 15 iş günü içerisinde kartınız size ulaşmış olacaktır. Bankacılık işlemlerinde hızlı oldukları kadar bireysel müşteri hizmetlerinde de eve kadar gelmelerine rağmen hızlı işleyen bir hizmete sahiptirler.

Encard İle Nakit Çekim Avantajı Var Mıdır?

Sahip olduğunuz encard nakit çekim kartınız ile Finansbank QNB ATM’lerinden herhangi bir kesinti ödemeden nakit çekim ve hesap işlemlerinizi yapabilirsiniz. Encard size ayda bir defa olmak üzere farklı banka ATM’sinden işlem kesinti ücreti olmadan nakit çekim olanağı sunar. Ayrıca, encarlılara belirli aralıklarla nakit çekim için kampanya düzenler. 28 Şubat 2018 tarihine kadar Encard’ınızla yapacağınız nakit çekimlerini farklı banka ATM’sinden her ay 500 liraya kadar olan tutarı ilk 2 para çekme işlemini ücretsiz olarak gerçekleştirme olanağı sunuyor. Farklı bir banka ATM’sini kullanmak diğer bankalarda her bankanın belirlediği farklı komisyonları olmakta ve onu kesmektedir. Enpara, Encard’lı müşterilerini her zaman düşünmüş yanında olmuştur. Enpara müşteri odaklı ve müşteri memnuniyeti ön planda çalışma prensibi ile yola çıkan bir banka olması ile de müşterileri memnun etmektedir. Her geçen gün müşterisini artırarak portföyünü genişletmektedir.

Ayın Enparalısı Şartları Nelerdir?

Ayın enparalısı şartları şu şekildedir:

1-Hesabınıza en az 100 TL’lik giriş yapılması,

2-Hesaptan en az 100 TL’lik para transferi yapılması,

3-En az 100 TL’lik Kredi kartı borcu yatırılması,

4-Ayda bir kez 100 TL’lik para çekiminiz olması,

5-Ayda bir kez encard veya kredi kartı ile ödeme yapılması,

6-Düzenli Kredi ödemesi yaparak,

7-Önceki ay her gün en az 5000 bin lira, mevduat hesabınızın gün sonu bakiyesi olması ile ayın en paralısı olup avantajlarınızı artırabilir kampanyalardan faydalanabilirsiniz.

Yukardaki işlemlerin yapılması sonucunda mobil uygulamanızda ayın enparalısı olduğunuzu ve bir ay boyunca hangi kampanyadan faydalanacağınız hakkında size bilgi verilecektir.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP