DOLAR

32,4504

-0.15%
EURO

34,8290

-0.66%
ALTIN(gr)

2.441,26

0,23%
BİST 100

%
Kepenk İndiren Esnafın Yüzünü Vakıf Bank Güldürecek Faiz Oranları Açıklandı
  • Finans 365
  • Finans
  • Kepenk İndiren Esnafın Yüzünü Vakıf Bank Güldürecek Faiz Oranları Açıklandı

Kepenk İndiren Esnafın Yüzünü Vakıf Bank Güldürecek Faiz Oranları Açıklandı

Bankalar salgın sürecinde en çok esnaflar için çalıştı. Binlerce iş yeri tekrardan kapanırken Vakıf Bank bu duruma dur dedi. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 21:40
Kepenk İndiren Esnafın Yüzünü Vakıf Bank Güldürecek Faiz Oranları Açıklandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Geri ödemesiz kredi kampanyalarıyla bilenen Vakıf Bank yeni bir kampanya ile vatandaşları sevindirdi. Yapılan açıklamaya göre 6 ay geri ödemesiz 125 bin TL kredi almak mümkün. Özellikle esnafların yararlanması isteniyor. Vatandaşların da bir kısmı başvuru formunun niteliğine göre bu krediden faydalanabilecek. Ancak bu kampanyanın ana gayesi esnafın ekonomik gücünü yeniden toparlamak. Bundan dolayı 6 ay da geri ödeme istenmeyecek. Kefil ve teminat konusuna da açıklık getiren banka kredinin %80’nine devletin kefil olacağını açıkladı. %80n oranındaki masraflar hazine tarafından karşılanmış olacak. Vade seçeneklerinin de esnek olması esnafları çok heyecanlandırdı. 36 aya kadar taksitlendirme imkanı bulunuyor.

İşletme sahipleri Vakıf Bank şubelerine giderek başvuru işlemlerini başlatabilecek. Online olarak da başvuru işlemlerini başlatabilirsiniz. Özellikle kovidsalgınından dolayı online işlemlerin yapılması tavsiye ediliyor. Faiz oranları başta esnaflar olmak üzere tüm vatandaşı şaşırttı. 125 bin TL krediyi yıllık 7.5 faiz oranıyla alabileceksiniz. Bankada kredi işlemlerinizi yürütürken size en uygun faiz oranı ve vade seçeneğiyle işlem yapmanıza müsaade edilecek. Ülke ekonomisi için de önemli olan bu kredi sayesinde binlerce iş yerinin ekonomisini toplaması bekleniyor. Tekrardan faaliyete geçen iş yerleri ülkenin durgun ekonomisini de harekete geçirmiş olacak. Kredilerin Türk lirası olarak verileceği de belirtildi. Dolar ya da başka bir yabancı para üzerinde işlem yapılmayacak. İş yerleri için kredi limiti belirlenirken ciro dikkate alınacak.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP